« Seks
objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana
EH, DA... :)

Tri najčešća izgovora za izbjegavanje seksa

Muškarci su većinom raspoloženi za seks pa se stvara dojam da žene češće nisu raspoložene za aktivnosti u krevetu

Hmmm...
Hmmm... (Arhiva)
Više o

seks

,

izbjegavanje seksa

Stručnjakina za muško-ženske odnose Tracey Cox otkrila je da postoje tri najčešća razloga zbog kojih žene odbijaju seks te ponudila i neka rješenja s kojima se to može promijeniti.

Nije mi dobro/boli me glava - ovo je jedan od najpopularnijih izgovora pa ako ga žena koristi već dva tjedna onda bi trebala posjetiti liječnika ili otvoreno razgovarati sa svojim partnerom.

Previše posla - postoji podatak da 75 posto parova krivi svoj pretrpan radni dan i stresni život za manjak želje za seksom. Ako nemaš vremena posvetiti se sebi, vjerojatno nemaš vremena ni za seks, a i to je nešto što radiš za sebe. Kao par pokušajte stvoriti zajedničko vrijeme samo za vas dvoje. Umjesto zajedničkog gledanja televizije, povucite se ranije u spavaću sobu i iskoristite to vrijeme drugačije.

Umor - kako voditi ljubav ako ti se oči sklapaju od umora? Prvo odspavajte i navijte budilicu malo ranije. "Nije uopće loše započeti dan sa seksom", kaže Tracey te tvrdi ako jednom probate taj način buđenja, budilica vam više neće trebati.

Sve u svemu, pokušajte shvatiti o čemu se tu zapravo radi...

03.07.2022. 20:20:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    03.07.2022. 21:01
    Spava mi se
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh