« Seks
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
PITANJE :)

Treba li otkriti svoje seksualne fantazije?

Ma koliko vam govorili o tome da je dobro podijeliti svoje seksualne maštarije s partnerom, Tracey Cox će vam preporučiti - upravo suprotno

Neke stvari trebaju ostati sakrivene :)
Neke stvari trebaju ostati sakrivene :) (Arhiva)
Više o

seks

,

seksualne fantazije

,

mašta

,

seksualne maštarije

Seksualne maštarije dio su (gotovo) svakodnevnog rituala (gotovo) svake osobe koja je u seksualno aktivnim godinama, a uobičajeni savjeti seksologa su da ih otkrijete svom partneru kako biste ustanovili možete li ih zajedno ostvariti. 

Jedno kanadsko istraživanje pokazalo je da većina ljudi prilično često ima seksualne maštarije, no istovremeno su svjesni da se radi samo o maštarijama koje se nikad neće ostvariti.

>> Što znače vaše seksualne maštarije >>

Uz to, velika većina ispitanika izjavila je da ih ne bi niti isprobali u stvarnom životu, čak ni u savršenim uvjetima.

S druge strane, najveći broj seksualnih terapeuta preporučuje da se seksualne maštarije podijele s partnerom, no i tu postoji iznimka - poznata Tracey Cox tvrdi da je najbolje svoje mračne tajne ostaviti u svojoj glavi.

>> Najčešće seksualne fantazije žena >>

Argument je jednostavan i briljantan - biste li stvarno priznali dragoj da zamišljate kako prašite njenu šeficu u liftu, ili rekli dragome da vam je njegov brat idealan partner u snovima o seksu na plaži?

Tracey kaže da su maštarije savršen vibrator za mozak koje bude maštu, želju za seksom i napaljuju nas ... i kad obave svoj posao, treba ih ponovno zatvoriti u masivni ormar u mračnom zakutku mozga i posvetiti se partneru.

>> Što seksualne fantazije govore o vašem karakteru >>

29.12.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh