« Seks
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
HE HE

Što seksualne fantazije govore o vašem karakteru

Ako malo detaljnije i dublje analizirate svoje seksualne fantazije, možete naučiti dosta toga o sebi

Malo bi se vezali? Aha ....
Malo bi se vezali? Aha .... (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

voajerizam

,

maštarije

,

grupni seks

,

seksualne maštarije

,

dominacija

,

potčinjenost

Seksualne fantazije koje imamo govote dosta o nama samima, pa tako na temelju njih možete zaviriti u skrivene zakutke svoje podsvijesti i shvatiti kakve vam poruke zapravo šalje o zbivanjima u vašoj glavi.

Ako je vaša maštarija da dominirate nad partnerom, zapravo ste nesigurna osoba koja osjeća potrebu da se nametne i pokaže da je glavna. Kako je to i znak agresivnosti, ako često mislite o tome, vrijeme je da se malo zabrinete za sebe. 

U slučaju da vam je san upravo suprotna situacija, da ste potpuno potčinjeni, to pokazuje da se bojite preuzeti inicijativu i jedino što želite je da budete zadovoljeni. Ovakve maštarije bi trebalo ozbiljno shvatiti i ponekad donijeti odluku sam, a ne prepuštati baš sve partneru. 

Ako ste u svojoj mašti voajer, to vam jasno daje do znanja da ste ljubomorna osoba koja se stalno želi uspoređivati i natjecati s ljudima oko sebe. Ipak, to je i znak znatiželje koja je uvijek dobra osobina. 

Sanjarite o tome da vas drugi gledaju kako se seksate? Naravno, u vama čuči mali egzibicionist, no vaš vas dobar odgoj ipak sprječava da svima pokažete kakav se vražićak krije u vama. 

Maštarije o grupnom seksu pokazuju da ste zapravo otvorena i znatiželjna osoba, no sramite se to pokazati i priznati drugim ljudima. 

Na kraju, savjet dana - maštarije ipak poboljšavaju seksualni život, pa ih pokušajte barem djelomično ispuniti ...

29.10.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh