« Seks
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
MMM

Boje odaju kakvi ste u krevetu

Kakve veze imaju omiljene boje i sklonosti u seksu? Velike, jer omiljene bolje otkrivaju razne karakterne osobine i sklonosti, tvrde psiholozi

Kako do kompatibilnog seksa
Kako do kompatibilnog seksa (Arhiva)
Više o

seks

,

boje

,

plava

,

omiljene boje

,

žuta

Omiljena boja može nam dosta reći o karakteru osobe, a između ostaloga saznate ćemo i kakva je u krevetu. Tako crvena boja, očekivano, odaje strastvenu osobu koja zna uživati u seksu, voli preuzimati inicijativu i traži slične partnere u krevetu.

Ljubičasta boja otkriva osobu kojoj je seks gubljenje vremena, tako da žene razmišljaju više o frizuri nego o užitku, a muškarci to odrađuju kao dosadan posao - znači, izbjegavati pod svaku cijenu.

Narančasta je omiljena bolja osoba koje vole ostvarivati fantazije u krevetu, napravit će svašta kako bi potaknuli partnerovu maštu, a obožavaju predigru i nježnost.

Plava je boja osoba koje seks vide kao umjetnost kojoj pristupaju s elegancijom i stilom, a naročito su dobri muškarci koji obožavaju tu boju jer će napraviti apsolutno sve kako bi zadovoljili partnericu.

Ružičastu boju vole zavodnice, žene kojima je flert zrak i voda, no zapravo pokazuju više nego što imaju za ponuditi jer su seksualno nezrele. Muškarci koji vole tu boju mijenjaju partnerice kao maramice, a afere s neznankama su im gotovo pa fetiš.

Siva boja omiljena je nesigurnim i neodlučnim ljubavnicima koji imaju problema s prihvaćanjem obaveza, a seks im nije ništa više od zadovoljavanja potrebe, pa se jako loše slažu s bilo kime kome ova boja nije omiljena.

Zelenu boju vole vrijedni i nježni partneri, muškarci koji su puni razumijevanja i spremni ispuniti svaku želju partnerici, dok su žene toliko predane da im je svaki seks kao da ga doživljavaju prvi put.

Žuta je boja omiljena osobama koje su u krevetu submisivne i neće nikad odbiti partnerove želje koje su im puno važnije od njihovog vlastitog zadovoljstva. 

01.01.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh