« Život
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
ZAŠTO NE

Tražite savjet za prvi spoj? Pitajte roditelje!

Ako vam je dosta beskorisnih savjeta koji nikad ne ''upale'', povjerite se mami ili tati – ne možete ništa izgubiti

(Shutterstock)
Više o

veze

,

prvi spoj

,

roditelji

,

mama

,

tata

Spremate se za prvi spoj i trebate neki dobar savjet ili više njih? Ideja možda zvuči drastično, ali zašto ne probati i to - za savjet pitajte mamu ili tatu!

Razmislite - roditelji vas zbilja najbolje poznaju, a sigurno žele da budete sretni, što uključuje i vaš ljubavni život. Osim toga, roditeljima će biti drago čuti da im vjerujete i da želite njihov savjet.
Ako vaša majka ili otac slučajno ustuknu kad im kažete svoj prijedlog, ne dajte se obeshrabriti. Nakon što im ideja ''sjedne'', svidjet će im se vaša iskrenost i povjerenje koje imate u njih.

Roditelji bi vas mogli i iznenaditi - mame djevojkama mogu pomoći u odabiru savršene odjeće za spoj, a tate mogu s dečkima podijeliti iskustva iz svojih mlađih dana. 

Na taj način izgrađujete i povezanost sa svojim roditeljima. Osim toga, roditelji će vas time smatrati odraslijima i zrelijima, a bit će i sretni što ste ih uključili u svoj svijet.

Zato ne brinite zbog toga što su vaši roditelji puno stariji od vas, jer i oni su nekada bili mladi. A njihov savjet vam sigurno ne može naškoditi - u najgorem slučaju ih nećete poslušati, a ipak ćete se s njima zbližiti.  

23.04.2010. 18:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh