« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
GENIJALNO

Travabled - jedinstveni hrvatski projekt na Indiegogo

Portal koji bi omogućio ljudima s poteškoćama u kretanju potpune informacije o svjetskim gradovima i mjestima koje mogu posjetiti u kolicima

Odlična ideja koju treba raširiti na sve strane
Odlična ideja koju treba raširiti na sve strane (Screenshot)
Više o

Indiegogo

,

Travabled

,

Stipe Splivalo

Svaki projekt koji se radi srcem nastaje iz ljudske potrebe, pa tako i portal Travabled.com kojeg je pokrenuo hrvatski web dizajner Stipe Splivalo. 

Ideja je došla spontano, nakon puta u Amsterdam gdje je imao problema s razgledavanjem budući da se svijetom kreće u kolicima. Kako nije mogao naći informacije o tome što je dostupno ljudima koji se kreću poput njega, na vlastitoj je koži iskusio da razgledavanje muzeja Madam Tussauds baš i nije jednostavno u kolicima.

Od ideje do realizacije nije trebalo dugo, tako da je portal već u funkciji, no, naravno, nedostaje sredstava za punjenje portala informacijama, dorade, mobilne aplikacije i ostale popratne stvari potrebne za pravi, punokrvni portal koji će nešto značiti u svjetskim okvirima.

Ovdje uskačete vi, dragi čitatelji. Posjetite stranicu projekta na crowdfunding portalu Indiegogo i pročitajte ideju, donirajte ako ste u mogućnosti, a definitivno možete proširiti vijest o projektu na društvenim mrežama, naročito prijateljima iz inozemstva. 

15.11.2012. 17:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh