Metro-portal.hr

objavljeno 15.11.2012. 17:39:00
GENIJALNO

Travabled - jedinstveni hrvatski projekt na Indiegogo

Portal koji bi omogućio ljudima s poteškoćama u kretanju potpune informacije o svjetskim gradovima i mjestima koje mogu posjetiti u kolicima

Odlična ideja koju treba raširiti na sve strane
Odlična ideja koju treba raširiti na sve strane (Screenshot)

Svaki projekt koji se radi srcem nastaje iz ljudske potrebe, pa tako i portal Travabled.com kojeg je pokrenuo hrvatski web dizajner Stipe Splivalo. 

Ideja je došla spontano, nakon puta u Amsterdam gdje je imao problema s razgledavanjem budući da se svijetom kreće u kolicima. Kako nije mogao naći informacije o tome što je dostupno ljudima koji se kreću poput njega, na vlastitoj je koži iskusio da razgledavanje muzeja Madam Tussauds baš i nije jednostavno u kolicima.

Od ideje do realizacije nije trebalo dugo, tako da je portal već u funkciji, no, naravno, nedostaje sredstava za punjenje portala informacijama, dorade, mobilne aplikacije i ostale popratne stvari potrebne za pravi, punokrvni portal koji će nešto značiti u svjetskim okvirima.

Ovdje uskačete vi, dragi čitatelji. Posjetite stranicu projekta na crowdfunding portalu Indiegogo i pročitajte ideju, donirajte ako ste u mogućnosti, a definitivno možete proširiti vijest o projektu na društvenim mrežama, naročito prijateljima iz inozemstva. 

15.11.2012. 17:39:00
http://metro-portal.hr/travabled-jedinstveni-hrvatski-projekt-na-indiegogo/74894/