« Putovanja
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
PRIJEDLOZI

Top 5 romantičnih putovanja u Hrvatsku

Romantičan vikend u Hrvatskoj, uz voljenu osobu, zapravo je najbolji mogući izbor

Za romantiku ne treba ići izvan granica
Za romantiku ne treba ići izvan granica (Arhiva)
Više o

putovanja

,

romantična putovanja

,

najbolja putovanja

Ako ste poželjeli provesti romantičan vikend sa voljenom osobom Hrvatska je svakako idealan izbor. Iako ima zaista mnogo mjesta koja bismo Vam mogli predložiti za najromantičniji, izabrali smo za Vas pet najromantičnijih destinacija u Hrvatskoj.

Rovinj

Rovinj je zasigurno jedno od najromantičnijih mjesta u Hrvatskoj, koji privlači mnoge zaljubljenike i parove. Apartmani u Rovinju smješteni u simpatičnim kućicama okupanim morskom prašinom i duhom nekih davnih vremena dovoljno su romantični da se odlučite baš za Rovinj. Taj maleni gradić koji možete prijeći za samo nekoliko minuta neće Vas ostaviti ravnodušnima dok otkrivate povijesne ljepote koje još uvijek isijavaju nekom neobičnom tajnovitošću i ljepotom.

Dubrovnik

Duga i burna povijest koja je lomila i gradila čvrste temelje današnjeg Dubrovnika očituje se u svakom kamenu zidina te brojnih spomenika. Bogata turistička ponuda izdvaja brojne luksuzni hotele u Dubrovniku koji su obogaćen raznim sadržajima.

Hvar

Hvar je poznat kao najsunčaniji otok u Hrvatskoj ali i po raskošnoj mediteranskoj prirodi, te predivnim pejzažima i zalascima sunca. Gostoljubivi domaćini, predivne uvale i plaže, polja lavande i maslinici, sve je to Hvar koji će vas srdačno ugostiti. Hoteli na Hvaru mogu primiti velik broj gostiju koji dolaze tijekom cijele godine.

Zadar

Uživajte u spoju ljepote davnih vremena i svih suvremenih pogodnosti za savršen romantični odmor u Zadru. Šetnja rivom koju odnedavna krase Morske orgulje doživljaj su kojeg ćete se uvijek sjećati.

Trogir

Trogir je grad muzej gdje se čini kao da je vrijeme stalo, ukrašen brojnim remek djelima umjetničkim zbirkama i malim slikovitim ulicama. Razvoj turizma nije utjecao na srednjovjekovni duh koji svojim posjetiteljima nudi razne kulturne sadržaje, te udoban smještaj u privatnim apartmanima u Trogiru. Na zapadnom dijelu grada ponosno stoji tvrđava Kamerlengo iz 13. stoljeća gdje je otvoren multimedijalni centar s kinom na otvorenom i pozornicom.

13.12.2011. 15:16:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh