« Zdravlje
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
BESPLATNE RADIONICE

Tjedan psihologije od 14. do 20. veljače diljem Hrvatske

Nizom besplatnih radionica, seminara i savjetovanja u pedesetak gradova obilježava se 4. Tjedan psihologije.

Tjedan psihologije
Tjedan psihologije (Free Digital Photos)
Više o

psihologija

,

besplatne radionice

,

Tjedan psihologije

U organizaciji Hrvatskoga psihološkog društva u Hrvatskoj se od 14. do 20. veljače obilježava 4. Tjedan psihologije.

Uloga psihologa u zajednici te nedovoljna iskorištenost svih potencijala koje psihologija može ponuditi građanima neke su od odrednica ovogodišnjeg Tjedna psihologije, koji se organizira u sklopu obilježavanja godišnjice osnivanja Hrvatskog psihološkog društva, osnovanog 20. veljače 1953. godine.

Nizom besplatnih radionica, seminara i savjetovanja u pedesetak gradova diljem Hrvatske stručnjaci s područja psihologije pokušat će ukazati na značaj primjene psihologije u svakodnevnom životu.

Predstavnici struke nastojat će približiti psihologiju najširem krugu građana te predstaviti mogućnosti primjene psiholoških spoznaja na svakodnevni život. Kroz javna predavanja posjetitelji će imati priliku informirati se o zanimljivim detaljima iz psihologijske znanosti, a kroz razgovore i rasprave s organizatorima događanja moći će dobiti odgovore na pitanja, među ostalim, vezana uz razvoj komunikacijskih sposobnosti, ljubav i seksualnost, posao i razvoj potencijala, prevenciju stresa.

Hrvatsko psihološko društvo napominje kako im je cilj predstaviti psihologiju kao struku široke primjene u svakodnevnoj praksi, koja uključuje raznovrstan profil ljudi, a nikako samo izolirane skupine.

13.02.2011. 21:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh