« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
WOW!

The Cure rade na tri albuma

Britanski rock sastav radi punom parom na tri fronta, a prvi bi se album, prema riječima Smitha, mogao pojaviti pred kraj godine

11 godina ništa, pa onda tri za redom...
11 godina ništa, pa onda tri za redom... (Arhiva)
Više o

The Cure

,

novi album

,

Robert Smith

Robert Smith, frontmen benda The Cure najavio je prošle godine da će izdati novi album, a izgleda da će najava biti ostvarena - uskoro stiže novi album. I to, kako je najavio - prvi od tri na kojima rade.

Naime, britanski rock sastav radi punom parom na tri fronta, a prvi bi se album, prema riječima Smitha, mogao pojaviti pred kraj godine.

"Prvi singl, a možda i cijeli album, izaći će ovog Božića, ili malo ranije. Nosi naziv "Live From the Moon" ali ime će sigurno biti promijenjeno", otkrio je Smith u intervjuu za Zocalo, prenosi NME.

Bit će to njihov 14. studijski album, na koji se čekalo 11 godina. Uz studijske, iza sebe imaju i 11 kompilacijskih i pet koncertnih albuma, a posljednji studijski je, podsjetimo, objavljen 2008. godine pod nazivom "4:13 Dream".

Smith je izgubio oca, majku i brata i ta je tamna strana života, kako je u jednoj ranijoj izjavi za NME rekao, umnogome oblikovala album koji najavljuje.

Čini se da obožavatelji neće dugo čekati poslije prvog na drugo ostvarenje.

U intervjuu je Smith otkrio da će to biti album s, kako je rekao, mnogo slobodnijim dijelovima i s jačim i izraženijim zvukom, sa snimcima uživo.

Treći album će biti, kako je najavio, jedan prilično bučan disk, zasnovan na njegovim osobnim iskustvima i iskustvima sa scene, ali i na činjenici da smo toliko navikli na buku, da i ne primjećujemo da je tu.

13.10.2019. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh