« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca

The Beat Fleet najavili na Zlatnoj koogli prvi unplugged koncert

Više o

zlatna koogla

Još samo sutra traje glasovanje za ovogodišnju nacionalnu glazbenu nagradu Zlatna koogla 2008, koje se održava na stranici www.zlatnakoogla.com.

Riječ je o manifestaciji s urbanim predznakom koja se, nakon ukidanja rock-nagrade Crni mačak, jedina na sceni nosi s estradiziranim Porinom. Trenutačno, nakon prebrojavanja nešto manje od trideset  tisuća glasova, najviše izgleda za osvajanje nagrada imaju The Beat Fleet, Jinx, Hladno pivo i Gibonni.

Svečanost dodjele Koogle smještena je u zagrebački KSET, a program će se rapodijeliti na dva dana - srijedu 26. i četvrtak 27. ožujka. Za prvi je dan najavljena još neviđena domaća atrakcija. Naime, splitski TBF prvi će put održati cjelovečernji unplugged koncert.

Za tu senzaciju trebat će izdvojiti 60 kuna, a broj karata je ograničen.
Drugog dana održavanja glazbene nagrade u KSET-u će nastupiti Hladno pivo, Urban, Pavel, Chweger, Ante Perković i gosti iznenađenja. Tu ćete večer platiti 50 kuna, a program će voditi sveprisutna Ida Prester.

Novost na ovogodišnjoj Zlatnoj koogli je kompilacija ‘Online’, na kojoj će se naći pjesme svih nominiranih izvođača. Album će biti objavljen samo na internetu, a download će biti potpuno besplatan.

Organizatori su najavili i još jedan novitet - Zlatna koogla sve će nagrađene izvođače nagrađivati i novčano, a iznosi koji se mogu osvojiti kreću se od jedne do deset tisuća kuna.

- Volim biti nominiran. Biti nominiran je bolje nego biti nagrađen, jer nominacije spajaju, a nagrade dijele ljude. Osim toga, jednom će se sve znati, pa nije ni važno. Hvala glasačkom tijelu. Sjetite me se i dogodine - komentirao je svoju nominaciju kantautor Ante Perković.

Nešto skromniji u komentaru bio je Saša Antić, lider TBF-a. - Koogla je dobro skockana!  

Piše: Piše: Marko Podrug
21.03.2008. 03:19:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh