Metro-portal.hr

objavljeno 21.03.2008. 03:19:55

The Beat Fleet najavili na Zlatnoj koogli prvi unplugged koncert

Još samo sutra traje glasovanje za ovogodišnju nacionalnu glazbenu nagradu Zlatna koogla 2008, koje se održava na stranici www.zlatnakoogla.com.

Riječ je o manifestaciji s urbanim predznakom koja se, nakon ukidanja rock-nagrade Crni mačak, jedina na sceni nosi s estradiziranim Porinom. Trenutačno, nakon prebrojavanja nešto manje od trideset  tisuća glasova, najviše izgleda za osvajanje nagrada imaju The Beat Fleet, Jinx, Hladno pivo i Gibonni.

Svečanost dodjele Koogle smještena je u zagrebački KSET, a program će se rapodijeliti na dva dana - srijedu 26. i četvrtak 27. ožujka. Za prvi je dan najavljena još neviđena domaća atrakcija. Naime, splitski TBF prvi će put održati cjelovečernji unplugged koncert.

Za tu senzaciju trebat će izdvojiti 60 kuna, a broj karata je ograničen.
Drugog dana održavanja glazbene nagrade u KSET-u će nastupiti Hladno pivo, Urban, Pavel, Chweger, Ante Perković i gosti iznenađenja. Tu ćete večer platiti 50 kuna, a program će voditi sveprisutna Ida Prester.

Novost na ovogodišnjoj Zlatnoj koogli je kompilacija ‘Online’, na kojoj će se naći pjesme svih nominiranih izvođača. Album će biti objavljen samo na internetu, a download će biti potpuno besplatan.

Organizatori su najavili i još jedan novitet - Zlatna koogla sve će nagrađene izvođače nagrađivati i novčano, a iznosi koji se mogu osvojiti kreću se od jedne do deset tisuća kuna.

- Volim biti nominiran. Biti nominiran je bolje nego biti nagrađen, jer nominacije spajaju, a nagrade dijele ljude. Osim toga, jednom će se sve znati, pa nije ni važno. Hvala glasačkom tijelu. Sjetite me se i dogodine - komentirao je svoju nominaciju kantautor Ante Perković.

Nešto skromniji u komentaru bio je Saša Antić, lider TBF-a. - Koogla je dobro skockana!  

Piše: Piše: Marko Podrug
21.03.2008. 03:19:55
http://metro-portal.hr/the-beat-fleet-najavili-na-zlatnoj-koogli-prvi-unplugged-koncert/4768/