« Zdravlje
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
ODLIČNO!

Test pokazuje koliko se kvalitetno hranite

Uz pomoć novog testa utemeljenog na analizi urina je moguće utvrditi koliko zdravo se testirana osoba hran

Nema varanja na ovom testu :)
Nema varanja na ovom testu :) (Arhiva)
Više o

test

,

hrana

,

zdrava prehrana

Zdrava prehrana iskače sa svih naslovnica i izloga trgovina, a i na policama je sve više proizvoda koji tvrde da su zdravi, organski, sjajni za zdravlje... no je li to baš tako?

Ako ste se do sada hranili nepažljivo, vrijeme je da to promijenite i započnete s nekim režimom zdrave prehrane kako biste sačuvali svoj organizam od bolesti, a u tome smo dobili najboljeg mogućeg saveznika - test koji pokazuje koliko se kvalitetno hranite.

Test u urinu otkriva kemijske spojeve nastale nakon prerađivanja hrane u organizmu, te na taj način pruža uvid u sastav nedavnih obroka.

Britanski znanstvenici s Imperial College London, Newcastle University i Aberystwyth University vjeruju kako primjena ovog testa može olakšati usvajanje zdravih prehrambenih navika te pomoći osobama koje žele izgubiti suvišne kilograme.

Uz to, na temelju obrazaca uočenih testiranjem je moguće precizno utvrditi i dugoročne prehrambene navike te olakšati razumijevanje metabolizma testirane osobe.

Na temelju podataka dobivenih novim testom je moguće pratiti i zdravlje probavnog sustava.

Ranije studije su pokazale kako više od polovice sudionika istraživanja ne može samostalno dati točne informacije o količini konzumirane hrane.

Stoga, test u ruke!

18.01.2017. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh