« Život
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
OTVORENOST?

Teme o kojima ne razgovarate s partnerom

S partnerom treba biti iskren i otvoren, no svejedno postoje neke teme koje je bolje izbjegavati

Ne morate dijeliti baš sve
Ne morate dijeliti baš sve (Shutterstock)
Više o

veza

,

partner

,

iskrenost

,

otvorenost

,

teme razgovora

Svaka prava veza temelji se na iskrenosti i otvorenosti oba partnera, to su do sada naučili čak i oni notorni ženskaroši, ali ipak ima nekoliko tema koje je jednostavno bolje niti ne potezati kako ne bi morali prekršiti ta dva glavna načela veze.

Prijateljske tajne koje su vam povjerene trebali bi svakako ostati samo vaše, jer ih niste čuli zato da biste ih podijelili s partnerom nego zbog toga što prijatelj ili prijateljica imaju povjerenja u vas. Ma kako vam to teško bilo, zadržite ih za sebe.

Obitelj je uvijek problematičan dio veze, naročito ako netko od partnera ima malo problematičnu mamu, tatu ili nekog bliskog. To je jedna od tema u kojima bi svoje mišljenje definitivno trebali zadržati za sebe i pokušati problem riješiti sami. U svakom slučaju, nemojte partneru govoriti protiv osobe koja mu je bliska, to će unijeti nemir u vezu i lako može dovesti do prekida.

Šifre za e-mail i društvene mreže također ne bi trebale biti javno dobro u kućanstvu. Svatko treba svoj mali privatni svijet, ma kako on nevin bio, i neka takav i ostane.

Za kraj, prošlost je bila, dogodila se i ne može se promijeniti. Stoga, teme iz prošlosti koja nije zajednička, a pogotovo inzistiranje na nekim detaljima, mogu upropastiti i najčvršću vezu. Neka bude tamo gdje joj je mjesto.

23.04.2013. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh