« Život
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
PODSJETITE SE

Tehnike zavođenja - podsjetnik na 10 učinkovitih metoda

Kako osvojiti osobu koja vam se sviđa - mali podsjetnik na tehnike koje ste možda zaboravili

10 tehnika zavođenja
10 tehnika zavođenja (Deviantart)
Više o

ljubav

,

seks

,

prvi spoj

,

zavođenje

,

izlazak

,

spoj

,

Par

,

dating

Ponovno ste sami nakon dugo vremena? Osjećate se da ste malo zakržljali ili jednostavno mislite da nemate ono nešto potrebno za uspjeh kod suprotnog spola? Možda mislite da moderno doba donosi i neke moderne tehnike, ali vjerujte, i ove prokušane još uvijek pale. Dakle krenimo:

Prodoran pogled

Kada razgovarate s osobom koja vam se sviđa potrudite se da zadržite pogled malo duže nego što je potrebno, pa čak i tijekom pauze u razgovoru. Prodran pogled pokreće osjećaje slične kemiji koja se događa kada se zaljubimo. Također, pogled uvijek odvajate polagano, to se naročito odnosi na muškarce, jer su žene te koje vole osjetiti da je muškarac potpuno fasciniran njima.

Vizualno putovanje

Dok razgovarate, pustite pogled da luta - ali za početak po sigurnom terenu. Promatrajte lice svog sugovornika i naravno, zadržite se na očima. Slobodno se spustite preko vrata do ramena i torza. Za muškarce je ova tehnika nezgodnija, pa je potrebno da budu oprezniji - ako vam pogled odluta prema dolje više nego što bi trebalo možete se naći u neugodnoj situaciji.

Elegantna večera

Budite elegantni, šarmantni i odmjereni. Dobar restoran odiše atmosferom kakva vam je potrebna za jedan ovakav sastanak, pa će se odraziti i na romantične osjećaje. Žene često procjenjuju muškarca prema mjestu na koje ih je prvi put izveo.

Neka vaša odjeća ostavi dojam

Čak i kada ne izlazite na mjesto na kojem je propisan dress code, potrudite se da ne izgledate kao da ne vodite računa o sebi. Muškarac mora izgledati pristojno - žene vidjeti i biti u društvu dobro obučenog muškarca, dok dame trebaju biti elegantne, ali nikako jeftine. Nema potrebe za prekratkim suknjama.

Neka osjeti leptiriće u trbuhu

Saznajte što je to što uzbuđuje osobu s kojom izlazite. Raspitajte se što voli i koja mjesta rado posjećuje. Horor film je možda dobar način da se približite jedno drugom ili klizanje na kojem ćete se morati držati za ruke.

Akcija i reakcija

Pratite njene/njegove reakcije i ponašajte se u skladu sa njima. Obratite pažnju na to da budete u skladu i s partnerovim raspoloženjem. 

Smješkajte se

Jednostavna, ali najvažnija tehnika. Osmjeh je najučinkovitiji oblik govora tijela i najbolji način da nekome stavite do znanja da vam se sviđa. Kada razgovarate s osobom koju želite zavesti, ne dozvolite da vam osmjeh siđe s lica.

Kako se osjećaš u vezi s tim?

Ne ustručavajte se postaviti ovakvo pitanje - i to za sve što vas zanima. Ženama preporučujemo ipak da malo dulje pričekaju prije nego što upitaju muškarca za osjećaje prem bilo čemu.  

Stavite mu/joj do znanja da je prošao/la audiciju

Pričekajte pravi trenutak da mu/joj stavite do znanja da biste se željeli ponovno vidjeti. Muškarac mora slušati što djevojka govori i nikako ne dozvoliti da i a trenutak pomisli da mu se sviđa samo zbog svog izgleda. Žene, s druge strane, mogu reagirati mnogo brže, bez straha da će on pomisliti da ga promatrate samo kao seksualni objekt.

Smijte se

Potrudite se da se smijete na njegove vic, a ako ste u društvu, budite prva osoba koja će pokazati da mu je vic uspio. Muškarci na taj način pokušavaju stvoriti vezu među vama. (izvor b92.net)

28.09.2011. 14:40:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh