« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
BOŽIĆNA FEŠTA

Swingersi i Belfast Food sutra u Boogaloou

Robert Mareković i njegovi Swingersi rasplesat će vas uz rock'n'roll standarde, a Belfast Food će vas raspametiti melodijama Irske

Robert Mareković i Swingersi
Robert Mareković i Swingersi (Boogaloo)
Više o

Belfast Food

,

Boogaloo

,

zagreb-info

,

Robert Mareković

,

božićni koncert

Volite li predbožićno vrijeme, vrijeme bijelih pahuljica, kuhanog vina i vrijeme darivanja? Ako volite, onda ste na pravom putu da se zabavite uz najbolju veselicu ovoga Božića i osvojite pregršt odličnih darova. Sve što trebate napraviti je doći na Božićnu feštu u petak, 17. prosinca u klub Boogaloo i sa sobom povesti dragu osobu.

Ispunite kupon i ubacite ga u kutiju, dobro se zabavite uz Roberta Marekovića i njegove Swingerse te nezaobilazne veseljake Belfast Food i još uz sve to osvojite neke od vrijednih i ukusnih poklona!

Swingersi će u Boogaloou promovirati svoj novi album ˝Live in Zagreb˝. Album je izašao u izdanju Aquarius Recordsa, a snimljen je povodom desetog rođendana grupe. Veliki slavljenički koncert uveličali su i mnogi poznati gosti; Tedi Spalato, Marko Tolja, sestre Ivana i Marija Husar, Kristijan Beluhan, Mirko Fodor i grupa Femminem.

Sam album presjek je rada grupe pa su nam Swingersi i ovdje dočarali zašto nastupaju i zašto su odlično prihvaćeni u čak osam europskih zemalja. Album donosi rock and roll standarde poput "Let's Twist Again", "Great Balls Of Fire", "Blue Suede Shoes", "Johnny B. Good" te domaće evergreene u pjesmama "Jabuke i trešnje", "Prolazi sve"... i hitove Fantoma, prvog benda Roberta Marekovića kao "Sretan ti rođendan", "Ako jednog dana odeš" i "Pivo, konjak, štok".
www.swingersband.com

Belfast Food je bend koji žari i pali gdje god se pojavi na svirci. Dečki inzistiraju na autorskim pjesmama, a irski "štih" daje im posebnu vrijednost. Surađivali su s gotovo svim najvažnijim izvođačima domaće scene poput Laufera, Leta 3, Enfacea i drugima. Ovaj će koncert zasigurno biti jedan u nizu njihovih odličnih svirki, a novi album Belfast Food najavljuju sredinom iduće godine.
www.belfastfood.com

Program od 21h
Ulaznice: 60 kn/80 kn

Pretprodajna mjesta: Boogaloo Club - Ul. grada Vukovara 68, Dancing Bear - Gundulićeva 7, Rockmark - Berislavićeva 14, Aždaja Boutique - Gajeva 17, Kovač - Masarykova 14, Planet Music - Ilica 37, Free Bird - Tratinska 58, Mega Muzika - Vlaška 48, Dirty Old Shop - Tratinska 22.

16.12.2010. 09:49:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh