« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
08.12. GJURO 2

Svjetske hip-hop legende Onyx sljedećeg tjedna u Gjuri 2

Onyx su poznati upravo po svojim energičnim koncertima te brojnoj publici koja ih vjerno prati - OSVOJITE ULAZNICE

Onyx
Onyx (Onyx promo)
Više o

hip hop

,

zagreb-info

,

onyx

,

korina longin

,

nagradna igra

,

Gjuro 2

Neki Deaniels Media & R'n'B Confusion predstavljaju nastup svjetskih hip-hop legendi Onyx u srijedu 08. prosinca u zagrebačkom klubu Gjuro 2. 

Točno prije godinu dana Onyxi su nastupom u Zagrebu napunili klub Piranha do posljednjeg mjesta, a njihova hrvatska turneja završila je uhićenjem u Zadru zbog remećenja javnog reda i mira (klub nije imao dozvolu za koncert). Hrvatskoj hip hop publici poznati kao neprikoslovene hip-hop legende, a široj javnosti po braku jednog od članova grupe, Fredro Starra s hrvatskim modelom Korinom Longin.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Na njihov prošli nastup fanovi su u Zagreb pohrlili iz cijele Hrvatske, Slovenije i Bosne, a Piranha je doslovno skakala od prve do zadnje minute njihovog nastupa. Njihovo najubojitije oružje su njihovi nastupi, a skakanje u publiku i zalijevanje uobičajeni su dekori njihovih nastupa. 

Grupa Onyx nastala je 1988. godine kada izdaju prve singlove „12" i „Ah, and We do it Like this". Fedro Starr i Sticky Fingaz odlaze s demo izdanjem do Run DMC i Def Jamm-a te u 1992. godini izdaju svoj prvi album „Throw ya Gunz". Album kupi sve pohvale kod kritike i publike te postiže izuzetan uspjeh i van Amerike. Za isti album osvajaju brojne nagrade poput one „Soul Train's album of the year", MTV nagradu i dr.

U 1995. godini izdaju svoj drugi album „All we got iz Us" kojeg prestižni magazin Vibe svrstava u najbolji producirani hip-hop album u 1995. te kao jedan od najboljih hip-hop albuma ikad. Onyx svoj treći album „Shot 'Em Up" izdaju u 1998. godini na kojem gostuju velikani hip-hop scene poput: DMX-a, Method Man-a, Reakwon-a, 50 Cent-a, Noreaga, Big Pun-a i dr.

U hip-hop svijetu poznati su da imaju najvjernije fanove koji ih prate na svim koncertima, turnejama i promocijama. Njihovi specijaliteti su upravo nastupi koji odišu energijom, plesom i neprestalnim skakanjem. Koncert u klubu Gjuro 2 bit će njihov ekskluzivan nastup, a u prodaju je pušten limitiran broj ulaznica, samo za najveće fanove. Nered i Stoka su prilikom njihovog prošlog boravka snimili i zajednički singl pod nazivom „Vrijeme je".

Vrata Gjure bit će otvorena od 21h, a koncert je zakazan za 22h. Iza koncerta, oko 23h nastavlja se s after partyjem, standardnim programom kluba Gjuro 2- RNB Confusion večeri.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 50kn, a na dan koncerta po cijeni od 70kn dostupne su na sljedećim pretprodajnim mjestima:

Metropolitan bar (Avenue Mall, prizemlje)
Caffe Vanilla (Martićeva 15)
Leggiero (Arena Centar)
Gjuro2 (prvi šank)

29.11.2010. 13:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh