« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
UVOD U SPEKTAKL

Branko Bogunović - Pif otvara koncert Paula Gilberta

Branko Bogunović - Pif je jedan od najboljih hrvatskih svirača akustične gitare što je potvrdio s nekoliko osvojenih nagrada te preko 300 snimljenih albuma - OSVOJITE ULAZNICE

Paul Gilbert
Paul Gilbert (Paul Gilbert promo)
Više o

Boogaloo

,

koncert

,

nagradna igra

,

Paul Gilbert

,

Fuzz universe

,

Branko Bogunović - Pif

,

gitaristi

Nakon više od dvije godine Paul Gilbert po treći put dolazi u Zagreb. Ovoga puta u sklopu promotivne turneje novog albuma „Fuzz universe" stiže u klub Boogaloo u četvrtak 02. prosinca od 20 sati.

Kao „predgrupa" nastupit će Branko Bogunović - Pif. Po specijalnoj želji Paula Gilberta predgrupa mora biti akustična, a koga onda izabrati ako ne ponajboljeg hrvatskog svirača akustične gitare - Branka Bogunovića Pifa. Osim što je kroz svoju bogatu karijeru svirao sa Zdenkom Kovačiček, Željkom Bebekom, Plavom Travom Zaborava, Animatorima, Drugim Načinom i mnogim drugima, što je snimio preko 300 (!) albuma kao studijski glazbenik, Pif ima i svoju solo karijeru uz akustičnu gitaru.

Osvojite ulaznice za koncert na Metro portalu!

branko_bogunovi.jpg
Branko Bogunović - Pif

Njegov rad je prepoznat od struke i publike pa je tako dobitnik nagrade "Status" za 2000. u kategoriji pop - rock električna/akustična gitara, te "Mega Muzika - Fender" za akustičnu gitaru 2007. Uz specijalnu gitaru koju je nabavio od legendarnog Tommyja Emanuela Pif izvodi svoj gitarski recital „Crossover guitar" koji se može čuti na njegovom prvom solo albumu „Break a string". Osim što je sjajan glazbenik Pif glumi i u kazalištu (u pratećem bandu Janis Joplin), uz to je i priznati slikar, a u četvrtak 02. prosinca na otvaranju koncerta Paula Gilberta čuti ćemo gitarsko umijeće ovog svestranog umjetnika.

Na svojim prethodnim zagrebačkim koncertima Paul Gilbert oduševio je sve prisutne svojom tehnikom sviranja, pjesmama, komunikacijom sa publikom i ponekim hitom Mr.Biga. Svaki put dolazi sve više fanova, dok se stari vraćaju po novu „porciju" fenomenalne svirke. Sigurni smo da će Paul uz svoj sjajni i pojačani prateći band još jednom pružiti hrvatskoj publici vrhunski show i da će zasigurno polovica glazbenika (koji čine većinu Gilbertovih fanova) nakon koncerta otići kući vježbati svoj instrument inspirirani Paulovom svirkom.

>>Paul Gilbert ponovno u Zagrebu

Kao i na većini svojih turneja Paul Gilbert za nekolicinu svojih najbržih i najvećih fanova održava i VIP kliniku. U sklopu te ponude dobivate jedan sat sviranja gitare sa majstorom, ulaz na tonsku probu, backstage pass, novi CD, majicu, DVD sa instrukcijama, trzalicu i naravno kartu za koncert! Više informacija i prijave na: www.paulgilbert.com

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 120 kuna već se mogu naći u sustavu Eventima - www.eventim.hr

www.PaulGilbert.com

29.11.2010. 12:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh