« Seks
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
EHH ...

Sve što niste znali o penisu, a možda niste ni željeli znati

Evo nekoliko informacija o muškom spolnom organu koje ni sami muškarci najčešće ne znaju, pa vrijedi informirati oba spola :)

Par informacija koje vrijedi znati
Par informacija koje vrijedi znati (Arhiva)
Više o

sperma

,

penis

,

erekcija

,

zanimljivosti

,

najveći penis

,

najmanji penis

Razni mitovi okružuju penise, pa evo nekoliko informacija koje možda niste ni znali, kao što je recimo činjenice da erekcije imaju već fetusi, kako se lijepo vidi na ultrazvuku, a češto se dogodi i da u trenutku rađanja dobiju erekciju.

Danas imamo plave pilulice raznih proizvođača, a početkom stoljeća obavljale su se čudnovate operacije presađivanja majmunskih i jarećih testisa, što se pokazalo potpunim promašajem za nekoliko tisuća muškaraca koji su isprobali tu metodu.

Sperma je, zapravo, niskokaloričan obrok jer ima samo jednu do sedam kalorija, a kako bi se postigao dobar okus, treba jesti meso i mliječne proizvode, dok šparoge daju ljigav okus spermi.

nastavi čitati ispod oglasa

Kako je pokazalo jedno nedavno istraživanje, muškarci s velikim jajima češće varaju svojih partnerica od prosječno obdarenih u tom segmentu. 

Jedan od mitova zaslužnih za široku rasprostranjenost obrezivanja nije higijena, kako neki misle, već mit da se na taj način sprječava mladiće u masturbaciji, pa je to bilo vrlo popularno među srednjim staležom u devetnaestom stoljeću. 

Ako mislite da se penis ne može slomiti jer nema kosti (za razliku od većine sisavaca koji je imaju), varate se, a najčešće se to događa tijekom agresivnog seksa. Zanimljivo je da je drugi uzrok po učestalosti pad s kreveta ...

Za kraj, najveći izmjereni penis na svijetu bio je dugačak 34.29 centimetara, a imao je obujam od 15.87 centimetara. Tek toliko da znate, prosječna je vagina duboka između 7.5 i 10.16 centimetara, ali je, srećom, prilično rastezljiva.

09.11.2013. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    annonymus
    09.11.2013. 23:16
    Zašto imate tako glupe članke? totalno ste se pokvarili
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh