« Seks
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
EHH ...

Sve što niste znali o penisu, a možda niste ni željeli znati

Evo nekoliko informacija o muškom spolnom organu koje ni sami muškarci najčešće ne znaju, pa vrijedi informirati oba spola :)

Par informacija koje vrijedi znati
Par informacija koje vrijedi znati (Arhiva)
Više o

penis

,

erekcija

,

najveći penis

,

najmanji penis

,

sperma

,

zanimljivosti

Razni mitovi okružuju penise, pa evo nekoliko informacija koje možda niste ni znali, kao što je recimo činjenice da erekcije imaju već fetusi, kako se lijepo vidi na ultrazvuku, a češto se dogodi i da u trenutku rađanja dobiju erekciju.

Danas imamo plave pilulice raznih proizvođača, a početkom stoljeća obavljale su se čudnovate operacije presađivanja majmunskih i jarećih testisa, što se pokazalo potpunim promašajem za nekoliko tisuća muškaraca koji su isprobali tu metodu.

Sperma je, zapravo, niskokaloričan obrok jer ima samo jednu do sedam kalorija, a kako bi se postigao dobar okus, treba jesti meso i mliječne proizvode, dok šparoge daju ljigav okus spermi.

nastavi čitati ispod oglasa

Kako je pokazalo jedno nedavno istraživanje, muškarci s velikim jajima češće varaju svojih partnerica od prosječno obdarenih u tom segmentu. 

Jedan od mitova zaslužnih za široku rasprostranjenost obrezivanja nije higijena, kako neki misle, već mit da se na taj način sprječava mladiće u masturbaciji, pa je to bilo vrlo popularno među srednjim staležom u devetnaestom stoljeću. 

Ako mislite da se penis ne može slomiti jer nema kosti (za razliku od većine sisavaca koji je imaju), varate se, a najčešće se to događa tijekom agresivnog seksa. Zanimljivo je da je drugi uzrok po učestalosti pad s kreveta ...

Za kraj, najveći izmjereni penis na svijetu bio je dugačak 34.29 centimetara, a imao je obujam od 15.87 centimetara. Tek toliko da znate, prosječna je vagina duboka između 7.5 i 10.16 centimetara, ali je, srećom, prilično rastezljiva.

09.11.2013. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    annonymus
    09.11.2013. 23:16
    Zašto imate tako glupe članke? totalno ste se pokvarili
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh