« Seks
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Što treba izbjegavati za vrijeme seksa

Napokon ste stigli do kreveta, i onda umjesto da briljirate svojom izvedbom ispalite nešto što će ga ohladiti u sekundi ... grozno ... nemojte :)

Sigurno ga ne želite ohladiti ...
Sigurno ga ne želite ohladiti ... (Arhiva)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

savjeti

Dug jezik među plahtama treba imati specifičnu primjenu, a sigurno ne služi za to da napravite grešku i od napaljenog partnera napravite zbunjenog i preplašenog dječačića koji samo želi što prije otići kući.

Zato, recimo, nemojte nikad, ali baš nikad prasnuti u glasan smijeh usred akcije. Zašto? Vjerujte, pogrešno će to shvatiti i misliti da se radi o njegovoj izvedbi, veličini ponosa ili nekoj trećoj stvari koja je definitivno povezana s njim i ismijava ga. A vi ste se samo prisjetili nečeg smiješnog ...

Uz to, prijateljske šale također stoje visoko na listi zabranjenih stvari u seksu. Recimo, krenete s bombonijerom koju je zajednički prijatelj kupio djevojci, pa mu došapnete par stvari koje oni rade u krevetu ... ili će misliti da je prijatelj bolji od njega u krevetu, ili da vam se taj prijatelj više sviđa od njega. U svakom slučaju, inspiracija odlazi u trenu ...

Naravno, rečenice tipa joj nemoj paliti svjetlo, tak' sam debela ili sve mi visi ne dolaze u obzir, a pokušat ga požurivati kad je nadomak orgazma jer vam omiljena serija počinje za par minuta siguran je put do depresivnog muškarca u vašoj spavaćoj sobi.

Za kraj, majka svih grešaka - ime bivšeg u trenutku orgazma.

11.11.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh