« Seks
objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana
HE HE

Sve o blagdanskom seksu

Dobra je ideja pokušati naći skrovito mjesto u kući punoj rodbine i opaliti jedan seks na brzaka, pa makar i u preuskom WC-u...

Ne propuštajte prilike :)
Ne propuštajte prilike :) (Arhiva)
Više o

seks

,

blagdanski seks

,

savjeti

Blagdani i seks nekako idu zajedno - atmosfera je toplija, prisnija, svi su veseli i nerijetko malo dodatno nabrijani alkoholom... sve skupa je jednostavno pravi uvod u seks.

E sad, kako do njega zapravo? Recimo, ako vam je radno vrijeme potpuno sumanuto i ne možete dobiti ni dana slobodnog između blagdana, seksi porukice, slikice i vrući SMS-ovi zagrijat će i vas i partnera koji vas čeka kod kuće. 

Dobra je ideja pokušati naći skrovito mjesto u kući punoj rodbine i opaliti jedan seks na brzaka, pa makar i u preuskom WC-u, jer će vam tih nekoliko minuta strasti značiti jako puno.

Naravno, ni tulumi nisu loša mjesta, pogotovo ako se počnete lagano napaljivati i pipkati u automobilu na putu do tamo, jer ćete nastaviti na partyju, a kad dođete kući, seks će biti nezaboravan. 

Jutarnji seks najkomotniji je izbor, naravno, u slučaju da možete zaključati vrata spavaće sobe kako vas djeca ili punica ne bi iznenadili.

Ako tijekom blagdana idete makar na neki kraći put, nemojte zaboraviti spakirati seksi donje rublje, jer se tako možete početi zagrijavati već kod kuće, nastaviti u automobilu, a kad napokon stignete do hotela, ludilo može početi.

Ukratko, prilika će sigurno biti, na vama je da ih uočite na vrijeme i ne propustite... :)

23.12.2018. 21:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh