« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
ZAPAMTITE :)

3 stvari koje morate raditi u krevetu

Za pravi i dobar seks potrebno je samo nekoliko vrlo jednostavnih stvari, a evo koje su to...

Samo bez kompliciranja
Samo bez kompliciranja (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

dobar seks

Seks može biti vrlo jednostavna i ugodna stvar, no i problematično komplicirana ako je sami takvom napravite - za pravi i dobar seks potrebno je samo nekoliko vrlo jednostavnih stvari, a evo koje su to:

Bez kompliciranja - sjajan seks uključuje jednostavne poteze koje povlačite u pravo vrijeme i na pravi način. Da, da, svi smo se mi nagledali pornografskih filmova i načitali razne „stručne literature". Ne žurite s isprobavanjem. Dobar seks je učenje osjećati ne samo rukama već i vrhovima prstiju, da se metaforički izrazimo. Nije važno biti u skladu s njenim vrištanjem i jecajima već je bitno obratiti pozornost i na to kako diše.

Bez previše razmišljanja - jeste li kad čuli za koncept Gourmet seksa? U osnovi, radi se o spolnom činu za kojeg se misli da najviše ispunjava i zadovoljava partnere. Temelji se na potpunoj čistoći i opuštenosti uma čime se stvara povoljna klima za iznimno zadovoljavajući seks. Krevet uopće nije mjesto za razmišljanje. Ovo naročito vrijedi za žene koje su opterećene vlastitim izgledom. Tijekom spolnog čina one razmišljaju o tome što muškarac misli o njenom tijelu te kako će reagirati ne njene atribute. Takvo ponašanje samo će vas ubaciti u vrtlog negativne energije u kojem ćete postati seksualno neučinkoviti.

Bez truda - kada je u pitanju sjajan seks, važna je prirodnost. Previše truda će vam samo otežati stvar i bez obzira koliko nastojali da vam partner ne primijeti kako se trudite, on će to primijetiti. To se posebno odnosi na muškarce koji misle da moraju pokazati raznolik spektar poza i vještina inače žena neće uživati u intimnim sesijama. Zato često pokušavaju neke stvari koje, umjesto da napale partnericu, rade upravo suprotno jer njoj postane jasno da previše razmišlja o samom činu i da se nije prepustio.

25.12.2018. 21:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh