« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Sve je spremno za veliki Beck'sperience spektakl uz Beyonce

Beyonce stiže dan ranije kako bi sve bilo savršeno pripremljeno

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Beyonce u Zagrebu

,

Beyonce karte

Samo nekoliko dana dijeli nas od velikog Beck'sperience spektakla u zagrebačkoj Areni - koncerta glazbene dive Beyonce! Pripreme za koncert su pri kraju, a Beyonce nije htjela ništa prepustiti slučaju pa će u Zagreb doći dan ranije kako bi mogla održati i generalnu probu.

Ulaznice za koncert su već danima rasprodane, a sretnici koji su uspjeli na vrijeme osigurati svoju ulaznicu mogu ući u dvoranu od 19 sati kada se otvaraju vrata. Organiztor koncerta lupa promotion moli posjetitelje da dođu pred dvoranu i prije 19 sati kako bi se izbjegle nepotrebne gužve netom pred početak koncerta. Kupci ulaznica za VIP lože za koje je vladao veliki interes,  imaju osiguran i parking u garaži Arene u koju se ulazi sa zapadne strane, a iz garaže se liftom ide direktno u ložu. Službeni početak koncerta je u 21 sat, predgrupe Beyonce na ovom koncertu neće biti.

Dolazak pjevačice očekuje se u subotu u jutarnjim satima kada će sletjeti na zagrebački aerodrom Pleso, nakon čega je očekuje višesatna generalna proba u Areni. Zagrebački koncert je prvi koncert turneje,a tijekom boravka u Zagrebu, Beyonce će uživati u mediteranskim specijalitetima i  garderobi s bijelim namještajem ukrašenoj mnoštvom bijelih ruža - njezinim omiljenim cvijećem.

U petak 24. travnja u kinima diljem svijeta počinje igrati novi Beyoncein film ''Obsessed''. Uz vrlo uspješnu glazbenu karijeru, Beyonce se može pohvaliti i da je sve poznatija i kao glumica, a film ''Obsessed'' je peti filmski uradak u kojem je ostvarila glavnu ulogu. U ovom filmu Beyonce glumi Sharon Charles, suprugu mladog i uspješnog menadžera koji je upravo dobio promaknuće. S dolaskom nove zaposlenice u njegovu tvrtku, počinju problemi i za njegov brak. Film je režirao David Loughery, a ostale uloge su pripale Idris Elbi i Ali Larter.

 

 

24.04.2009. 13:36:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh