Metro-portal.hr

objavljeno 24.04.2009. 13:36:29

Sve je spremno za veliki Beck'sperience spektakl uz Beyonce

Beyonce stiže dan ranije kako bi sve bilo savršeno pripremljeno

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Samo nekoliko dana dijeli nas od velikog Beck'sperience spektakla u zagrebačkoj Areni - koncerta glazbene dive Beyonce! Pripreme za koncert su pri kraju, a Beyonce nije htjela ništa prepustiti slučaju pa će u Zagreb doći dan ranije kako bi mogla održati i generalnu probu.

Ulaznice za koncert su već danima rasprodane, a sretnici koji su uspjeli na vrijeme osigurati svoju ulaznicu mogu ući u dvoranu od 19 sati kada se otvaraju vrata. Organiztor koncerta lupa promotion moli posjetitelje da dođu pred dvoranu i prije 19 sati kako bi se izbjegle nepotrebne gužve netom pred početak koncerta. Kupci ulaznica za VIP lože za koje je vladao veliki interes,  imaju osiguran i parking u garaži Arene u koju se ulazi sa zapadne strane, a iz garaže se liftom ide direktno u ložu. Službeni početak koncerta je u 21 sat, predgrupe Beyonce na ovom koncertu neće biti.

Dolazak pjevačice očekuje se u subotu u jutarnjim satima kada će sletjeti na zagrebački aerodrom Pleso, nakon čega je očekuje višesatna generalna proba u Areni. Zagrebački koncert je prvi koncert turneje,a tijekom boravka u Zagrebu, Beyonce će uživati u mediteranskim specijalitetima i  garderobi s bijelim namještajem ukrašenoj mnoštvom bijelih ruža - njezinim omiljenim cvijećem.

U petak 24. travnja u kinima diljem svijeta počinje igrati novi Beyoncein film ''Obsessed''. Uz vrlo uspješnu glazbenu karijeru, Beyonce se može pohvaliti i da je sve poznatija i kao glumica, a film ''Obsessed'' je peti filmski uradak u kojem je ostvarila glavnu ulogu. U ovom filmu Beyonce glumi Sharon Charles, suprugu mladog i uspješnog menadžera koji je upravo dobio promaknuće. S dolaskom nove zaposlenice u njegovu tvrtku, počinju problemi i za njegov brak. Film je režirao David Loughery, a ostale uloge su pripale Idris Elbi i Ali Larter.

 

 

24.04.2009. 13:36:29
http://metro-portal.hr/sve-je-spremno-za-veliki-becksperience-spektakl-uz-beyonce/16980/