« Seks
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
WOW!

Svakodnevni sjajan seks

Najgora stvar koju možete napraviti je da se durite iz nekog razloga na partnera pa odbijate seks

Kako do sjajnog seksa svaku večer
Kako do sjajnog seksa svaku večer (Shutterstock)
Više o

seks

,

savjeti

,

dobar seks

,

najbolji seks

,

seks iz snova

Seks je u pricipu vrlo sličan svim ostalim stvarima u životu, pa je i u tom segmentu lako upasti u rutinu. Kako to spriječiti ili prekinuti?

Ništa jednostavnije, tvrdi gurica seksa Tracey Cox - napišite prvo listu stvari koje volite raditi u seksu, nakon nje listu od pet stvari koje nikad niste isprobali a željeli biste i zatim počnite eksperimentirati. 

Nakon što to napravi i partner i bacite se na posao pa isprobate svih deset novotarija (pet vaših, pet partnerovih), velika je vjerojatnost da će vam se tri do četiri toliko svidjeti da ćete ih početi redovno raditi i vratiti zabavu među plahte.

Naravno, ponekad su problemi drugačije prirode, recimo, kad partneri žele različite vrste seksa. Primjerice, muškarac zainteresiran za divlji, strastveni seks, dok je žena željna romantičnog seksa.

U takvim situacijama stvarno nema potrebe za natjecanjem i pokazivanjem moći, dobro je seksati se na razne načine, pa prilagodite svoje želje prilikama i mogućnostima. 

Za kraj - najgora stvar koju možete napraviti je da se durite iz nekog razloga na partnera pa odbijate seks. U takvim situacijama nužno je odmah rasčistiti sve nesporazume i prijepore razgovorom, a nakon toga je velika šansa za jedan dobar pomirbeni seks.

31.08.2015. 23:02:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh