« Seks
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
JEDNOSTAVNO

Što je najvažnije za dobar seks

Ako očekujete gomilu savjeta s preciznim uputama, razočarat ćete se - radi se o jednom, vrlo jednostavnom savjetu koji očito svi zaboravljaju

U čemu je tajna?
U čemu je tajna? (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

najbolji seks

Dobar seks obično povezujemo s umješnošću vođenja ljubavi, poznavanju stotina malih trikova koje pravi ljubavnik izvlači iz rukava kad mu zatrebaju i slične bajke ... no, ako ćemo vjerovati psiholozima, najvažnija je - namjera.

Naime, prva stvar na koju trebate pomisliti kad ulazite s drugom osobom u spavaću sobu jest kako joj pružiti užitak i zadovoljiti je, ništa drugo.

Da teorija ne bi ostala prazna priča, napravljeno je istraživanje na parovima koji su podijeljeni u dvije grupe - jedna je trebala raditi upravo gore spomenuto, dok su drugi trebali misliti samo na to kako zadovoljiti sebe.

Pogađate, rezultati su bili očekivani - oni koji su trebali misliti na to kako da zadovolje partnera na isteku četiri mjeseca istraživanja bili su višestruko zadovoljniji seksualnim životom od drugih

Uz to, brojna istraživanja dokazuju da je pružanje zadovoljstva drugima dobro za nas same, jer većinu ljudi uzbuđuje i sama činjenica da je druga strana zadovoljna.

Stoga, ako ona voli oralni seks tijekom predigre, udovoljite joj, a onda će ona sigurno pristati na vama omiljeni jutarnji seks - i svi će biti zadovoljni.

01.09.2015. 23:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh