« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
PROSTITUCIJA

Suđenje Berlusconiju u aferi Rubygate počinje u travnju

Hoće li moćnog Berlusconija s političkog trona srušiti spolni odnos s malodobnom prostitutkom?

Berlusconi
Berlusconi (Getty Images)
Više o

Silvio Berlusconi

,

prostitucija

,

afera rubygate

Početkom travnja ove godine počinje suđenje talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju zbog korištenja usluga malodobne prostitutke i zloporabe položaja u skandalu prozvanom Rubygate, prenosi Hina.

Prvu raspravu u ubrzanom postupku sutkinja Cristina di Censo zakazala je za 6. travnja.

"Drugo nismo ni očekivali", komentirali su Berlusconijevi branitelji.

Talijanskom premijeru sudit će se zbog toga što je plaćao seksualne usluge Ruby, mladoj Marokanki Karimi El Mahrug, između veljače i svibnja 2010., dok je još bila malodobna te zbog toga što je od policije u Milanu tražio da ju puste iz pritvora kamo je bila dospjela u noći s 27. na 28. svibnja zbog krađe.

I Berlusconi i Ruby odbacuju optužbe, a djevojka koja je u studenome navršila 18 godina, rekla je samo da je bila gošća na "sasvim normalnim i ozbiljnim" zabavama.

Riječ je o najtežem od triju sličnih skandala u koje je umiješan talijanski premijer, za koji može dobiti do tri godine zatvora za spolni odnos s maloljetnicom i do dvanaest godina zatvora za zloporabu položaja.

15.02.2011. 14:19:50
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    mimi
    16.02.2011. 07:35
    iz aviona se vidi da taj čovjek nije normalan i da ne može pošteno voditi jednu državu. a još uvijek živ hoda okolo, preserava se po medijima i odlučuje o sudbini milijuna. kakav je ovo svijet koji podržava takve štakore?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh