« Seks
objavljeno prije 8 godina
RJEŠENJA

Stvari koje uništavaju seks u vezi

Dosada nakon nekon vremena također uzima svoj danak, pogotovo ako par brzo upadne u kolotečinu

Što kad seksa više nema?
Što kad seksa više nema? (Dreamstime)
Više o

djeca

,

seks

,

dosada

,

veza

,

privlačnost

,

loš seks

Sve je dobro, samo nam seks malo šteka? Da, svakako, sve ostalo je sigurno u redu ... Problemi u krevetu uvijek su ogledalo nečeg drugog, pa se vrijedi pozabaviti mogućim utjecajem svakodnevnih, naizgled rutinskih stvari na seks.

Recimo, jedna velika britanska studija o seksu nedavno je dala zanimljive rezultate prema kojima se skoro trećina žena žali da su muževi nakon par mjeseci braka prestali željeti seks, a isto vrijedi i za nevjenčane parove koji žive zajedno bar dvije godine.

Što je uzrok tome? Pa tri glavne stvari koje dovode do seksa su zagonetnost, pustolovnost i neizvjesnost, a one nestaju zajedničkim životom, i to u svim aspektima.

Uz to, moguće je da se neki od partnera zapustio i više nema onu fizičku privlačnost kao na početku veze, što može uvelike smanjiti želju za seksom kod drugog partnera. Dosada nakon nekon vremena također uzima svoj danak, pogotovo ako par brzo upadne u kolotečinu.

Djeca, pogotovo mala, mogu biti velik problem, kao i stres ili nezdrav način života. U svakom slučaju, treba se uhvatiti ukoštac s problemom i riješiti ga, kako veza ili brak ne bi završili u slijepoj ulici.

05.05.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh