« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
SMRTONOSNO KLIZIŠTE

Strava u Beogradu, poginula četiri radnika u odronu zemlje

U odronu zemlje na gradilištu u Zemunu poginula su četiri radnika, a jedan je ozlijeđen. Među stradalim radnicima je i 18-godišnji mladić koji je mijenjao oca dok je ovaj otišao doma ručat

Fotografija vijesti
Više o

Beograd

,

klizište

,

radnici

,

odron zemlje

,

zemun

U beogradskom naselju Zemunu u četvrtak su, nakon što je prilikom sanacije klizišta na jednom gradilištu došlo do odrona zemlje, poginula četiri radnika, a jedan je ozlijeđen, javlja Hina.

To je, kako izvještavaju beogradski mediji, potvrdio načelnik sektora za izvanredna stanja srbijanskog MUP-a Predrag Marić, navevši kako će potraga za eventualnim preostalim radnicima biti nastavljena tijekom noći te da će identitet nastradalih biti naknadno priopćen.

Prema riječima srbijanskog ministra unutarnjih poslova Ivice Dačića, još se ne zna točan broj radnika koji su na gradilištu bili uposleni jer poslodavci nisu rekli koliko su ljudi angažirali.

Kako prenosi srbijanska državna televiza RTS, među stradalim radnicima je i 18-godišnji mladić koji je mijenjao oca dok je ovaj otišao doma ručati, dok je za sada jedini ozlijeđeni radnik s teškim ozljedama kičme smješten na odjel intenzivne njege u beogradskom Urgentnom centru.

Mediji također navode da se radi o mladim ljudima te da još uvijek nema službenog priopćenja o broju radnika koji su se zatekli na mjestu nesreće, kao i da predstavnici tvrtke koja je izvodila radove trenutačno daju iskaze u policiji.

30.09.2011. 07:44:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh