« Glazba
objavljeno prije 15 godina
sweet & sticky

Stožice spremne za Madonnu

Organizator Madonninog koncerta mora biti spreman na sve

Fotografija vijesti
Više o

Madonna u Ljubljani

,

Stožice Madonna

Ljubljanski hipodrom Stožice pokazao se u nedjelju 07. lipnja kao čudesno mjesto za koncerte, i time je potvrdio svoj status idealnog prostora za izvođača poput neponovljive - Madonne.  Organizator Madonninog koncerta, uz to što se mora pobrinuti da sve prođe bez problema, treba biti spreman i na ispunjavanje, svake i najmanje želje velike zvijezde, što vrlo lako može biti i prijevoz helikopterom do mjesta koncerta. No s obzirom da je u Budvi prošle godine letjela helikopterom, Madonna se ovaj put možda odluči za nešto ekstravagantnije.

Prošlog je tjedna pripreme na ljubljanskom hipodromu, kao i sam koncert na hipodromu, gledala i 22 - člana međunarodna skupina organizatora Madonninog koncerta koji će se 20. kolovoza održati na istoj lokaciji. Kako je za oba koncerta u tehničko-produkcijskom smislu zadužena Agencija K, tako je nedjeljni koncert Killersa bio odlična prilika za testiranje lokacije, kao i svih predradnji, kretanja publike, prilaza i prijevoza logistike - dakle svega što je bitno za održavanje Madonninog koncerta.

Organizatorska ekipa odlučila je popraviti neke nedostatke vezane za dolazak i odlazak posjetitelja, zatim popraviti uličnu rasvjetu i prekriti neravne i blatne terene. Za spektakl u kolovozu organizator će rezervirati i parkirališna mjesta na ljubljanskom Avtosejmu (kapaciteta 4.000 automobila), te još nekoliko manjih parkirališta u gradu.

Posjetitelji će se do mjesta održavanja koncerta moći dovesti ljubljanskim lokalnim prijevozom.

Poučeni iskustvom od pretprošle nedjelje, američki producenti Madonninog koncerta zatražili su nadopunu, izmjenu i usuglašavanje sigurnosnog plana koncerta koji za sada uključuje više ulaza i izlaza u smjeru ljubljanske obilaznice.

Uz to organizator mora biti spreman i na ispunjavanje i nekih drugih zahtjeva koji će možda izraziti Madonnina putujuća karavana. Do sada se, na primjer događalo da organizator koncerta mora osigurati helikopter kao prijevozno sredstvo do mjesta održavanja koncerta, kao što je bio slučaj u Budvi.

Kako je lokacija koncerta u Ljubljani po svojoj osnovnoj namjeni hipodrom, može se dogoditi da će Madonna htjeti i jahati na nekom od vrsnih slovenskih konja. Iako je prije izvjesnog vremena pala s konja, organizirani team ljudi bit će joj na raspolaganju kako bi odagnali sav njezin strah.

S obzirom da se na hipodromu Stožice u Ljubljani očekuje brojna i internacionalna publika te potaknuti pozitivnim iskustvom i dosadašnjim rekacijama ljudi, organizator Madonninog spektakla će se potruditi da dolazak, boravak i odlazak s ljubljanskom hipodroma Stožice prođe bez najmanjih problema.

ULAZNICE

Ulaznice za ovaj veliki spektakl mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima kao što su Petrol, Big Bang, Kompas, E-studentski servisi, Alpetour, Hiša vstopnic u Cityparku, EuroParku u Hali Tivoli ili na www.eventim.si. Osim toga, ulaznicu za Madonnin koncert u Ljubljani bit će moguće kupiti na internet stranicama; u Hrvatskoj na www.eventim.hr, u Austriji na www.oeticket.com, u Mađarskoj na www.eventim.hu i u Italiji www.ticketone.it.

Cijene ulaznica:

GOLDEN CIRCLE:                              110,00 EUR
I. kategorija :                                     90,00 EUR
II. kategorija :                                   75,00 EUR
III. kategorija:                                   60,00 EUR
Sticky Experience:                          360,00 EUR
VIP Sweet Experience:                 550,00 EUR
VIP TRIBINA:                                     300,00 EUR

VIP Sweet Experience - 550,00 EUR

•       ulaznica za VIP TRIBINU
•       VIP laminirana akreditacija za Sticky&Sweet party prije i poslije koncerta
•       koktel dobrodošlice
15.06.2009. 16:07:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh