« Seks
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
MA DA?!

Što znanost govori o orgazmu?

Orgazam je i dalje dovoljno velika misterija da se o njemu stalno provode razna istraživanja kako bismo pokušali shvatiti sve mehanizme koji ga uzrokuju

Znamo li dovoljno o orgazmu?
Znamo li dovoljno o orgazmu? (DeviantArt)
Više o

savjeti

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

glumljeni orgazam

,

redoviti orgazmi

Orgazam je i dalje prilično misteriozan događaj koji se znanstvenici trude objasniti, a evo nekoliko zanimljivih rezultata istraživanja o tome koje je prikupio portal Barking Up The Wrong Tree. Tako, primjerice, ljudi koji redovito postižu orgazme duže žive, imaju manji rizik za srčane bolesti i nekoliko tipova karcinoma.

No, žene biraju muškarce prema obliku tijela, lica i - fazi menstrualnog ciklusa u kojoj se nalaze, a od toga prilično ovisi i mogućnost postizanja orgazma. 

>> Zablude o ženskom orgazmu >>

Problemi kod postizanja orgazma s novim partnerom veći su kod žena, pokazao je cijeli niz istraživanja čiji rezultati govore da im to polazi za rukom trećinu puta manje nego muškarcima. Razlog je jednostavan - ženama je povjerenje nužno za opuštenost u seksu, koja posljedično omogućava postizanje orgazma. 

>> Kako produljiti ženski orgazam >>

Za kraj, ako tražite univerzalni recept za postizanje orgazma, on je izuzetno jednostavan - što više seksa. Sve ostalo je mit ...

11.01.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh