« Žene
objavljeno prije 10 godina
MA DA?!

Seks je bolji kad žena zarađuje - više

Žene su po tko zna koji put dokazale da su ne samo ravnopravne muškarcima, nego da je bolje kad su nadmoćne

Seks je bolji s uspješnijim ženama
Seks je bolji s uspješnijim ženama (Free Digital Photos)
Više o

žene

,

plaća

,

seks

,

zarada

Tradicionalna podjela poslova u kojoj muškarac ide na posao, a žena čuva kuću odavno je propala, no ravnopravnost žena, a u nekim slučajevima i nadmoćnost, donijela je dobro muškarcima tamo gdje su ga najmanje očekivali - u krevetu.

Naime, istraživanje magazina Time Money pokazalo je da je muškarcima seks bolji u slučaju kad žena zarađuje više od njih.

>> Nova pravila u vezama i braku >>

Od tisuću oženjenih muškaraca starijih od 25 godina koji su anketirani, njih 56 posto čije žene zarađuju više od njih opisalo je seks kao vrlo vruć i dobar, dok je istu stvar izjavilo samo 44 posto muškaraca koji zarađuju više od svojih partnerica. 

>> Više love, manje seksa >>

Uz to, čak je 90 posto onih koji zarađuju manje od supruge izjavilo da im je brak sretan, u usporedbi sa 75 posto takvih odgovora od muškaraca koji zarađuju više. 

>> Što vam je draže, seks ili lova? >>

Što reći osim da bi muškarcima bilo bolje da se aktivnije uključe u kampanje za ravnopravnost spolova, jer će im brakovi biti sretniji, a seks bolji. Jer, nebrojena su istraživanja pokazala da kad muškarac ima značajno više novaca, seks mu je lošiji ...

04.06.2014. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh