« Žene
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
HE HE

Što žene stvarno misle o muškom tijelu

Vjerovali ili ne, čak 80 posto žena tvrdi da im nije važno ima li muškarac uopće kosu ili je tek počeo ćelavjeti

Kakvo se muško tijelo traži :)
Kakvo se muško tijelo traži :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

veličina penisa

,

usne

,

dlake

,

muško tijelo

,

pločice na trbuhu

,

preplanuli ten

Muško tijelo predmet je mračnih želja, a istovremeno često i podsmijeha zbog raznih mitova koji kruže o pojedinim dijelovima muške anatomije. Ako baš želite znati što žene misle o muškom tijelu, evo zanimljivih rezultata istraživanja.

Vjerovali ili ne, čak 80 posto žena tvrdi da im nije važno ima li muškarac uopće kosu ili je tek počeo ćelavjeti, a tek svaka peta ćelavost doživljava kao veliki minus.

Što se tiče brade, preferira se ona od tri dana jer je dobila 55 posto glasova žena, deset posto ih misli da su brkovi i brada jako seksi, dok 35 posto žena voli glatko izbrijano muško lice.

Ostatak dlaka po muškom tijelu također je došao na red, pa i tu imamo neke promjene u odnosu na ne tako davna vremena - tek 40 posto žena voli dlakave muške grudi (galebovi, sorry, ali niste više u modi), dok se gotovo trećina izjašnjava za muške grudi bez i jedne dlačice. 

Dlake na leđima su daleko omraženije, pa tako 78 posto žena misli da bi muškarci trebali depilirati leđa. Intimne frizure nisu toliko zanimljive, jer tek 23 posto žena misli da bi jako dlakavi muškarci trebali malo skratiti žbunje među nogama, dok ostatak od 77 posto uopće ne mari za to.

Kad smo već "dolje", vrijedi znati da 46 posto žena tvrdi da im veličina penisa nije važna, a ostatak misli da su jednako odbojni i preveliki i premali penis.

Ako krenemo ponovno prema gore i dođemo do pločica na trbuhu, znajte da ih voli tek 22 posto žena, 42 posto nema ništa protiv njih, ali im nisu na listi prioriteta, dok ih 8 posto smatra odbojnim. Zanimljivo je da bi čak 28 posto žena najradije izlazilo s muškarcima prosječnog izgleda.

Usne također izazivaju podijeljene komentare, pa tako 41 posto žena ne voli muškarce punih usana jer ih doživljavaju kao previše ženstvene, dok ih 59 posto priznaje da ih takve usne uzbuđuju.

Za kraj, još jedan udarac za galebove - samo 3 posto žena voli preplanule muškarce, 47 posto voli umjereno preplanule, dok ravno polovica izjavljuje da ih ten uopće ne zanima. 

10.02.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh