« Život
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Što žene rade prije razgovora za posao?

Žene se na razne načine trude kako bi na razgovoru ostavile dobar dojam na poslodavca, a jedna od stvari koju rade je prilično iznenađujuća

Malo čudno...
Malo čudno... (Arhiva)
Više o

posao

,

razgovor za posao

,

vjenčani prsten

Razgovor za posao prilično je stresan za svakoga, no postoji jedna stvar koju radi velik broj žena, a ne biste to baš očekivali od njih...

Naime, kao što znamo, osim što treba saznati sve o tvrtki kojoj ste se prijavili za radno mjesto i odabrati reprezentativnu odjevnu kombinaciju, potrebno je napraviti još mnogo toga kako biste se uvjerili da će razgovor proći u najboljem redu.

Žene se na razne načine trude kako bi na razgovoru ostavile dobar dojam na poslodavca, a jedna od stvari koju rade je prilično iznenađujuća.

Kako piše britanski Miror, ispostavilo se da postoji jedna stvar koju veliki broj žena radi prije samog intervjua, a to je skidanje vjenčanog prstena.

Prema podacima ekonomskog portala Credit angel, skoro trećina žena skida prsten prije razgovora s potencijalnim novim poslodavcem.

Iako se ova statistika odnosi samo na žene koje su u braku, ipak se mora priznati kako je 29 posto i dalje prilično veliki postotak žena koje se boje da će biti diskriminirane zbog svog bračnog statusa.

07.05.2018. 08:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh