« Život
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
ZNATE LI?

7 znakova da ste pronašli pravog partnera

Zapravo nema jednostavnih formula i rješenja, no zato postoje znakovi koji pokazuju da je netko stvoren za vas

Prava se ljubav prepoznaje
Prava se ljubav prepoznaje (Arhiva)
Više o

ljubav

,

partner

,

pravi partner

Za ljubav i onaj odnos koji je, kako bi neki rekli, vječan i nepromjenjiv zapravo nema jednostavnih formula i rješenja, no zato postoje znakovi koji pokazuju da je netko stvoren za vas

Evo sedam najočitijih, pa ako imate barem pet - na konju ste!

Imate viziju budućnosti - naravno, to ne znači da vas već zamišljate s dvoje djece i zlatnim retriverom u kući u predgrađu niti da morate imati detaljan plan za sljedećih pet godina. Svakako bi bilo dobro da se s tom osobom možete zamisliti na duže staze, bez obzira kakve karijere želite graditi. Prava osoba ne mora slijediti vaše planove. Možete biti ljudi s različitim interesima i vizijama, ali da ih želite proživjeti skupa i podržavati se. 

Ne traži da pazite na njega - jedna je stvar obraćati pažnju na partnerovu sreću, a druga je ponašati se kao mama. Iza prave osobe nećete trebati stalno pospremati niti pazit na njegov raspored i podsjećati ga na obveze. Ako tražite pravu osobu za vas, životnog partnera, onda tražite stabilnu osobu koja se može brinuti prvenstveno o sebi, zar ne? 

Podrška vam je - svi se ponekad nađemo na prekretnicama kada nismo sigurni što treba učiniti. Znati da se možete osloniti na nekoga ključno je u zdravoj vezi. Podrška u dilemi ili motivacija pred veliki korak znak je da vaš partner istinski mari za vas. 

Prije svega ste prijatelji - svaka je veza na početku romanična, a iskre frcaju. No, htjeli ili ne htjeli, početak izblijedi, a prave emocije i privlačnost ostanu. Ako ste sa svojim partnerom prijatelji prije svega- možete mu reći sve, nasmijava vas, proživljavate zajedno promijene i prepoznajete međusobne osjećaje, onda ste našli osobu za vas. 

Trude se shvatiti vaš način razmišljanja - rasprave su sastavni dio svake veze pa čak i rasprave o npr. filmu ili pjesmi. Postoji li veći osjećaj nemoći nego kada nekome objašnjavate svoje argumente, ali on jednostavno "ne čuje" ? Prava će osoba pokušati shvatiti stvari iz vaše perspektive pa čak i ako to nije nužno njegovo mišljenje.

Zanima ih vaša rutina - svi imamo tendenciju komplicirati veze previše, a stvarnost je vrlo jednostavna: kome se svidite, njega će zanimati. Ne govorimo samo o stvarima o vama poput vaših interesa, koju glazbu slušate ili koje vam je najdraže jelo. Osobe koje su prave za vas htjet će znati i detalje iz vašeg života pa čak i svakodnevnu rutinu. Bitno je da se vidi zanimacija za djeliće vašeg dana. 

Žele provoditi vrijeme s vama - ne mislimo na povremene kave, već na stvaranje pravih uspomena. Kada partner pokaže inicijativu da vas odvede negdje, da proživite nešto posebno skupa ili vam priušti nezaboravno iskustvo onda mu zasigurno puno značite.

06.05.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh