« Žene
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
LOOL

Što žene najčešće rade na Facebooku

Žene su vrlo zahvalni korisnici Facebooka jer na njemu provode više vremena od muškaraca, znate li zašto?

Profil na Fejsu se najčešće šminka
Profil na Fejsu se najčešće šminka (Arhiva)
Više o

žene

,

Facebook

,

Facebook profil

Facebook je, unatoč svim crnim prognozama, i dalje debelo najjača društvena mreža na svijetu, broj korisnika je gotovo premašio broj stanovnika Indije, a ljudi ga i dalje koriste na različite načine.

Posljednje istraživanje na tu temu koncetriralo se na ženski dio populacije i pokušalo saznati za što žene zapravo koriste Facebook. Rezultati nisu previše pohvalni, jer ispada da im Facebook zapravo služi kao ogledalo koje uljepšava njihov život.

Naime, najčešće se bave sitnim popravkama na Timelineu kad žele impresionirati nekog dečka kojeg su tek upoznale i sprijateljile se s njim na Fejsu, a uz to su puno vještije od muškaraca u podešavanju postavki privatnosti kako bi i dalje ostale prijatelj s nekom osobom, no napravit će sve kako bi spriječile da ta osoba vidi neke, njima važne, objave.

Uz to, svaka posjeta frizeru obavezno je popraćena novom fotkom na profilu, stavljaju se fotke najboljih prijateljica uz dužnu pažnju da na njima izgledaju savršeno i, općenito, na Fejs stavljaju samo najbolje trenutke života.

Virtualna stvarnost, nije li?

10.02.2014. 09:02:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    10.02.2014. 11:10
    Kad će već jednom početi stavljati obnažene slike ili kako opće sa muškarcima.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh