« Žene
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
AHA!

Gdje žene vole da ih dodirujete

Kad se nađete u krevetu s novom partnericom, niste baš potpuno sigurni što trebate raditi, pa evo par savjeta koji ne mogu promašiti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (DeviantArt)
Više o

žene

,

grudi

,

erogene zone

,

vrat

,

ženske erogene zone

,

ramena

Prvi seks s novom partnericom stresan je za muškarce, jer nisu sigurni što bi i kako trebali raditi, pa velik broj njih ide na sigurno - oralni seks. No, tu se krije zamka, jer je to muški način razmišljanja, pošto je muškarcima oralni seks najdraža stvar na svijetu.

Ženama je, s druge strane, oralni seks bitno niže na ljestvici stvari koje ih najviše uzbuđuju, pa ga je tek 19 posto njih proglasilo najuzbudljivijom stvari.

Ako mislite i dalje da trebate najviše raditi ispod struka, razmislite još jednom, jer je samo 11 posto žena reklo da ih najviše uzbuđuje stimulacija rukama po genitalijama. 

Gdje onda početi, pitate se? Vrat, ramena i grudi su tri mjesta na kojima jednostavno ne možete pogriješiti, jer najveći broj žena upravo stimulaciju tih dijelova tijela smatra najuzbudljivijim.

Uz to, radi se o dijelovima tijela zbog kojih žene vrlo rijetko imaju komplekse zbog izgleda, stoga, ako usmjerite pažnju na ta tri dijela, nećete pogriješiti. Nakon svega, poljupci u čelo, obraz ili bradu predstavljat će najbolji mogući završetak, jer većina žena kaže da se smatra obožavanima kad dobiju poljupce na ta mjesta. 

08.02.2014. 20:03:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    10.02.2014. 14:38
    Ma lažu. Anketa pokazuje da im je najljpše kad im se kurčinu strpa u pizdu.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh