« Život
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
sve za ljubav

Što žene najčešće lažu muškarcima

Žene na početku veze imaju 59 kila, nikad nisu gladne, ali su zato uvijek spremne na seksualne avanture

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

glumljeni orgazam

,

rat spolova

,

česte laži

Neke žene ne propuštaju priliku da zadrže muškarca. Skrivaju svoje pravo "ja", lažu, a krevetu se upuštaju u avanture koje zapravo ne žele.

Iako je posljedica takvog ponašanja najčešće nezadovoljstvo, žene ne odustaju od navedene taktike i nadaju se da će ih "prilagodba" usrećiti.

Terapeuti parova objavili su pet najčešćih laži koje žene izgovaraju muškarcima kako bi ih zadržale:

1. Svaka žena ima 59 kila

Brojne ankete dokazuju da zaljubljenim muškarcima tjelesna težina partnerice nije presudna. Bez obzira na to, žene nerado pričaju o svojim kilogramima, a kada ih baš moraju navesti, obavezno se radi o iznosu ispod 60. Naime, mediji i očekivanja javnosti kao da su povukli magičnu granicu od 60 kg o kojoj ovisi uspjeh ili neuspjeh ljubavne veze.

2. Može u troje

Česte su priče u kojima se žena našla sa svojim partnerom i njegovim prijateljem u hotelskoj ili nekoj drugoj sobi. On joj je dugo pričao o svojoj fantaziji seksa u troje, a ona se iz ljubavi na kraju upustila na taj čin iz kojeg se više nije mogla izvući. Problem može nastati ako se muškarcu avantura toliko svidjela da ju želi ponoviti, dok je žena samo glumila ushićenje.

3. Odglumljeni orgazam

Žene znaju koliko je muškarcima važno da zadovolje partnericu i budu "dobri u krevetu". Međutim, dokazano je da svaka treća žena ima problema s orgazmom te da se razgovorom i sitnim promjenama mogu dogoditi pozitivni pomaci u krevetu. Ipak, većina žena se odlučuje na neprirodno stenjanje koje na kraju ne vodi baš nikuda.

4. Ne, ne, nisam neuredna

Iako obično njenim stanom vlada potpuni kaos, žena uvijek pedantno pospremi svoja četiri zida prije prve muške posjete. Važno je ostvariti dobar dojam, a ako stan izgleda kao apoteka put do njegova srca je gotovo siguran. Pitanje je kako će reagirati kad nenajavljano bane na ulazna vrata ili kad veza postane ozbiljna i treba donjeti odluku o zajedničkom životu.

5. Hvala, ali nisam gladna

Psiholozi sa Sveučilišta u Ontariju istražili su prehrambene navike oba spola i zaključili da žene u pratnji muškaraca jedu zdravije nego inače. Žene, naime, smatraju da ih manje porcije u očima muškaraca čine privlačnijima te da će salatom lakše pridobiti njihovu naklonost nego ćevapima. Na pokušaje muškaraca da ih nagovore na desert stoga redovito odgovaraju da stvarno više nisu gladne.

04.10.2009. 19:18:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh