« Seks
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
ZAPAMTITE

Što žene definitivno mrze u krevetu

Muškarci, možda ne bi bilo loše ponekad obratiti pažnju i na to što partnerica voli ili ne, jer ćete tako izbjeći velike probleme

Dobro, zar stvarno?
Dobro, zar stvarno? (Arhiva)
Više o

seks

,

problemi

,

muškarci

Žene su u krevetu zahtjevne, rekli bi muškarci, no ljepši spol ne bi se složio s tom tvrdnjom argumentirajući to činjenicom da je kod njih, zapravo, sve vrlo jednostavno - nemojte raditi neke gluposti i sve će biti super.

Tako, recimo, više nije moderno imati penis zarastao u žbunje gigantskih proporcija - ne traži se brazilka, ali urednost je više nego poželjna, baš kao i kod žena.

Uz to, naravno, osnovna higijena jednostavno ne smije doći u pitanje, bez obzira na situaciju i mogućnosti njenog održavanja - ako mogu žene, bogami možete i vi.

Brzopotezni seks nikad nije bio omiljen ženama, pa tako nije ni sada - ma kako napaljene bile, trebat će im više vremena da stignu do vrhunca nego muškarcima. Stoga, ako svršite prvi (možda je bolje reći kad), potrudite se da i ona dođe do orgazma. 

I, za kraj, najgora greška - seks iz pornića. Zaboravite sve što ste ikad vidjeli u pornićima i ženi pristupajte potpuno drugačije, nećete pogriješiti.

06.10.2015. 23:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh