« Seks
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
HMM :)

Koliko se seksaju udane žene?

Žene u braku koje govore da im seks s partnerom jednom tjedno ili dva puta mjesečno savršeno odgovara, zapravo nisu nikakva rijetkost

Seks nije previše česta zabava u krevetu udanih žena ...
Seks nije previše česta zabava u krevetu udanih žena ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks u braku

,

udane žene

Žene se često optužuje da nisu pretjerano raspoložene za seks, pa ako pogledamo život udanih žena i brojke koje izlaze u raznim istraživanjima, ispada da su optužbe osnovane. 

Naime, gotovo polovica anketiranih izjavila je da se seksa jednom tjedno, a skoro 10 posto ispitanica reklo je da do seksa dođu tek - jednom mjesečno.

Ono što je naročito zanimljivo je da se žene nisu bunile na te količine seksa, štoviše, smatrale su ih primjerenim, što i ne čudi jer uz brojne životne obveze i probleme, djecu i posao vrlo je teško sačuvati savršen odnos s partnerom, prepun emocij i strasti. 

Uz stres i sve ostale probleme, seks postaje predvidljiv, rutinski i dosadan, a kako nam strast i potreba za seksom opadaju što ga imamo i manje, ispada da su i ove brojke zapravo dobre.

Stoga, ako ste muško i žena vam nije raspoložena, evo recepta - pomozite joj, skinite dio obaveza s pleća i seksa će definitivno biti puno, puno više ...

05.10.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh