« Seks
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
DILEMA? :)

Što vam je draže, seks ili lova?

Žene češće izjavljuju da im je novac omogućio bolji seks nego muškarci, ali on ipak mijenja ljude

S puno love do dobrog seksa
S puno love do dobrog seksa (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

seks

,

bogataši

,

novac

Kad su isto pitanje postavili milijunašima, odgovor je bio lova, jer je ona donijela puno bolji i uzbudljiviji seksualni život, što je izjavilo 63 posto muških bogataša. Ostali su valjda bili dovoljno zgodni da nemaju problema s lovom ili bez nje.

Kod žena je situacija nešto gora, jer je čak 88 posto milijunašica reklo da im je novac omogućio bolji seks, što bi moglo značiti da je tek manji dio milijunašica dovoljno uzbudljiv svojom vanjštinom da ne bi imale problema uloviti bilo kojeg muškarca.

Zaključak stručnjaka koji su proveli anketu je da novac u većim količinama oslobađa ljude od stresa i daje im osjećaj stabilnosti, posebno kod žena, pa je i to jedan od razloga što im je seks bolji.

Možda i najsumanutiji rezultat dalo je istraživanje Sveučilišta Newcastle u kojem se ustanovilo da broj orgazama žena proporcionalno raste s brojem nula na računu njihovog seksualnog partnera (što djelomično objašnjava vesele izraze lica sponzoruša).

Ipak, bogati se češće ponašaju neiskreno i neetički, zaključili su psiholozi, te stoga ne predstavljaju dobar izbor za trajnu vezu, jer je ustanovljena jasna veza novca i moći s nevjerom. 

No, na sreću, ostalih 99 posto ljudi na svijetu zadovoljno je seksom i bez tolikih količina novaca, tako da za ljudsku vrstu, barem za sada, nema straha. 

27.10.2012. 20:03:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    african
    13.05.2013. 19:02
    ako ima love bice i seksa ako nema love seks je los
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh