« Seks
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
UZMI ME DRAGI

Monotonija u krevetu? Začinite svoj seksualni život

Nekoliko savjeta za bolji seksualni život i još važnije za bolju i sretniju vezu

Malo začinite seksualni život
Malo začinite seksualni život (Shutterstock)
Više o

seksualna pomagala

,

seks

,

orgazam

,

najbolji seks

,

seksualni fetiši

,

pomirbeni seks

,

praznični seks

,

eksperimentalni seks

,

fetiši

Ako vaša veza nije jednolična, zašto bi bio vaš seks. Postoji puno više od običnog, i naravno odličnog seksa.

Fantastična seksualna veza uključuje više vrsta seksualnih odnosa, čak i one s kojima se niste nikada usudili eksperimentirati. Provjerite različite oblike vođenja ljubavi koje možete isprobati u strastvenoj noći sa svojim partnerom.

Eksperimentalni seks

Parovi koji su dugo u vezama često polaze za ovom vrstom seksa, budući da im fali žar i želja koju su imali na početku veze. S vremenom, ljubavni život para gubi zamah, pa treba isprobati neke nove stvari. Pokušajte pomaknuti ustaljene granice ugode. To može značiti isprobavanje nove pozicije ili odabir nekog drugog prostora u kući. To može bit i seks na balkonu ili na nekom javnom mjestu..
Zašto probati: Nema ništa bolje nego loviti zrak misleći "Ovo je sjajno, nismo ovo radili nikada prije." Stručnjaci savjetuju da neovisno o tome koliko ste u vezi, ponekad trebate napraviti nešto što će osvježiti vašu vezu. Pomaknite granice, pojačajte povjerenje, stvorite visok stupanj ugode i smanjite mogućnosti za flert izvan veze. Stoga, izvedite svog dragog iz spavaće sobe i priuštite si senzacionalno seksualno iskustvo koje će vas raspametit.

Seks iz potrebe

Ovaj seks može se opisati kao "daj me samo uzmi" seks, koji je nužan u dugim vezama. Često nemamo vremena zbog velike količine posla koju svaki dan izvodimo. To je onaj trenutak u kojem se možete opustiti. Čak ako seks i nije "za pamćenje", nakon njega ćete se osjećati bolje, i veza će biti snažnija.
Zašto probati: Seks iz potrebe će smanjiti stres i nervozu. Smanjit ćete seksualnu želju i osjećati se bolje. Stručnjaci kažu da stalni fizički odnosi utječu na mozak na način da se osjeća snažna emocionalna blizina. Redovitim seksom otvorit ćete novu stranicu povezanosti u vezi. Još važnije, ponekad će seks kada se osjećate loše, učiniti da sljedeći seks bude vrhunski.

Neugodan seks

Priznajmo si, i to se ponekad događa. Neugodan zvuk, smiješan izraz lica, netko je slučajno ušao u sobu, ili ste iskliznuli s kreveta. Svima se može dogoditi. Ušla vam je sestra u sobu i niste se mogli pogledati s njom mjesec dana. Sada se tome smijete zajedno.
Zašto probati:
Ne zabinjavajte se zbog neugodnih trenutaka za vrijeme seksa, samo se nasmijte i čvrsto primite svog partnera. Vaša sposobnost da se nosite s neugodnim trenucima je odraz snage vaše veze, poručuju stručnjaci. Poanta razumijevanja je da se podržite u neugodnim situacijama. Prisutnost emocija i povjerenje su najveći afrodizijaci, i često omogućuju doživotno seksualno zadovoljstvo. Reagiraj pozitivno na neugodnu situaciju pa će ona na popis stvari "zašto sam s njim" staviti sladak, smiješan, pametan i drag.

Praznički seks

Ne, ne misli se na pražnjenje, nego na praznike.. Novi, romantičan restoran omogućuje ljubavnicima (misli se na par) da se međusobno otkriju u drugom svijetlu. Isprobajte nešto novo, prakticirajte avanturističke sportove, raznovrsne noćne izlaske i učinite da svaka večer bude posebna. Prazničke sekskapade utječu kao katalizator na povratak strasti u vezu i čine par povezanim. Na praznicima ste najopušteniji, pa svakako ne propustite priliku činiti nešto što ne možete kod kuće.
Zašto probati:
Ponekad gašenje laptopa i mobilnog telefona čini seks boljim. Stručnjaci objašnjavaju kako bivanje u potpuno stranom okruženju potiče avanturizam i smjelost kod parova. Sve to vodi do seksa, koji je puno bolji i kudikamo drugačiji nego onaj kućni. Kada ljudi prolaze kroz nova iskustva, pogotovo na putovanjima, u mozgu se stvara želja. Zato se parovima savjetuju što češća putovanja, ne nužno velika, može to biti i jedna noć u viksi u Zagorju..

Pomirbeni seks

Svi znamo kakav je to seks. Ne postoji ništa bolje nego voditi ljubav nakon dugotrajne i mukotrpne svađe. Kvaliteta takvog seksa proporcionalna je količini vremena koji je par proveo odvojeno. Događa se fenomenalno ispuštanje emocija. Nakon duge svađe, pomirnički seks ima onaj poznati okus prvog seksa, baš kao kad ste se tek upoznali.A tek divljina i snaga u seksu koji nastupa nakon svađe.. Malo napomena: pazite na pokućstvo, kad se strasti malo smire, bit će vam žao.
Zašto probati: Treba li uopće išta reći o tome. Stručnjaci potvrđuju ono što i ptice na grani pjevuše, da seks nakon svađe lišava parove frustracija. Također omogućuje ženi da bude seksualno agresivna, što može izazvati pozitivan smješak na licu njenog dragog. Takav je seks napumpan strašću, a osjećaji se kreću od sreće do bijesa. Kud ćete bolje.. A kad ste intimni na taj način, velika je mogućnost da ćete doživjeti snažan orgazam, koji otpušta Oxytocin, hormon koji će učiniti da osjećate veliku povezanost u vezi.

28.10.2012. 21:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh