« Fun
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
VODIČ ZA PREŽIVLJAVANJE

Što učiniti kad su vaša djevojka ili žena bijesne na vas?

Dobra je vijest da vam na raspolaganju stoji nekoliko provjerenih taktika za smirivanje situacije na koje niti jedna žena neće ostati hladna. Loša je da mi ne znamo niti jednu od njih

Ključ dobrog odnosa je dobra komunikacija
Više o

ljutnja

,

muškarci i žene

,

ljubavne veze

,

savjeti za uspjeh

,

svađanje

Okej, ponovno ste učinili nešto i vaša je draga sad potpuno bijesna. Ni sami baš niste sigurni zbog čega se toliko ljuti, ali budući da vam se prijeti nožem, tužbom ili razvodom braka, vjerujete da je nešto dovoljno ozbiljno. Na kraju krajeva, kad biste ju sad i pitali koji je razlog, to bi je vjerojatno samo još više razljutilo. Bilo kako bilo, nama nije bitno. Važno je samo ono što sada možete napraviti. Dobra je vijest da vam na raspolaganju stoji nekoliko provjerenih taktika za smirivanje situacije na koje niti jedna žena neće ostati hladna. Loša je vijest da mi ne znamo niti jednu od njih. Koristite se ovim savjetima na vlastitu odgovornost. Sretno!

1. Kupite novi automobil


Što skuplji, to bolji. Po mogućnosti sportski dvosjed. Žene obožavaju skupe sportske automobile. Žene obožavaju i samopouzdanje u muškarca. A ništa vas neće natjerati da prštite od samopouzdanja kao vrhunski sportski automobil, s kojim ćete biti glavna zvijezda svakog semafora na vašoj lokalnoj cesti.

2. Recite joj koliko je sretna što je s vama


Kao i prethodna točka, i ovo je odličan način da pokažete inicijativu i samopouzdanje. A žene to doista vole. Ukoliko još pritom povisite glas da vas i svi susjedi čuju, tim bolje. Vikanje je najbolji način da drugoj osobi prenesete jasnu poruku.

3. Nađite njezin omiljeni komad nakita i dobro ga sakrijte


Nemate pojma koliko ćete dobrih stvari postići ovim činom. Prvo, dok bijesno pretražuje kuću, imat će priliku još jednom pogledati sve one stvari koje ste joj poklonili tijekom ovih godina. A ništa ne govori da ju volite kao pregršt poklona i uspomena. Osim toga, pomicanje pokućstva bit će joj i odlična vježba, a bijes i tjeskoba zbog toga što ste sakrili njenu omiljenu ogrlicu koju je nosila još njena prabaka držat će joj broj otkucaja srca na idealnoj razini za gubitak kilograma. Naša preporuka? Stavite ogrlicu u kuvertu i pošaljite ju na svoju adresu. Ukoliko još pritom ne stavite dovoljno markica na kuvertu, pa nastanu dodatne komplikacije u pošti, tim bolje!

4. Ispumpajte gorivo iz rezervoara njenog automobila i uzmite joj mobitel


Ovo je još jedna od onih važnih životnih lekcija o preživljavanju. Bilo bi idealno da joj automobil ostane bez goriva na nekoj šumskoj cesti kojom prolaze dva automobila svakih sat vremena. Ovakvim postupkom šaljete vrlo jasnu i snažnu poruku da ste smrtno ozbiljni oko vaše veze. Ukoliko ona preživi cijelo iskustvo i uspješno se vrati kući, to samo znači da je njena ljubav prema vama dovoljno jaka da izdrži svaku nedaću.

5. Iščupajte pete iz njenih omiljenih štikli


Svi znamo da je hodanje u visokim petama bolno i nezdravo za njene noge, stoga joj na ovaj način vrlo direktno poručujete kako vam je njeno zdravlje na prvom mjestu. Osim toga, to vam je odlična prilika da se malo priučite radu s alatima. Možda je ovaj razlog malkice sebičan, ali nema veze. Preporučujemo da što je više moguće koristite čekić. Nećete biti razočarani.

6. Otkažite sve njene kreditne kartice, ali joj nemojte reći da ste to učinili


Ovim šaljete jasnu poruku da vam je vaša financijska stabilnost kao para na prvom mjestu. Osim toga, otkazivanjem kartica vratit ćete je u vrijeme kad se sve kupovalo gotovinom i kad su stvari bile mnogo jednostavnije negoli su danas. A na tome će vam svaka žena biti zahvalna.

7. Kad vam postavi neko pitanje, ponovite pitanje

Ključ dobrog odnosa je dobra komunikacija

Oduprite se potrebi da odgovorite na njega. Ponavljanjem njenog pitanja, vi joj zapravo poručujete kako su njene riječi toliko važne da su zaslužile ponavljanje. Na kraju krajeva, papige i djeca to stalno rade. Oponašanje je najveći oblik laskanja, zar ne?

8. Bacite svu njenu sezonsku odjeću u smeće


Eto joj odlične inicijative da nabavi novu. A znamo da ne postoji žena koja ne voli ići u shopping. Na ovaj način vi svojoj dragoj dajete odličan razlog za kupnju. A to je nešto što možete učiniti samo onima koje iskreno volite.

Piše: Matija Lozančić
28.01.2012. 17:25:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ivo
    28.01.2012. 17:36
    upravo joj idem napraviti par ponudenih stvari xD
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh