« Seks
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
MUKE :)

Što u seksu najviše brine muškarce i žene

Muškarci i žene razlikuju se po pristupu seksu, po željama i načinu na koji se uzbuđuju i stižu do vrhunca, no ipak dijele jednu stvar - strahove

Strahovi su zajednički
Strahovi su zajednički (Arhiva)
Više o

žene

,

znojenje

,

seks

,

muškarci

,

izgled

,

strahovi

Seks je ženama i muškarcima različit, ali su strahovi isti, tvrde seksolozi stavljajući na prvo mjesto strah od iznenadnih grčeva mišića - i tu je kondicija vrlo važna, pogotovo ako želite ostaviti sjajan dojam, a bol u mišićima usred neke poze može biti snažan demotivator nakon kojeg se seks neće nastaviti.

Znojenje je prirodna posljedica seksa protiv koje ne pomažu ni dezodoransi sa svim mogućim zaštitama, no dobar dio muškaraca i žena strahuje da će količina znoja i njegov miris odbiti partnera. No, to nije neki nerješivi problem, redovito održavanje higijene sredit će stvar.

Jedan od većih problema je i brzina postizanja orgazma, koja ipak malo više muči muškarce zbog moguće kratkoće, a žene zbog dužine. No, kad shvatite da je seks sjajan i bez orgazma, problem će sam nestati.

Naravno, pri vrhu liste je i izgled - kako koji dio tijela izgleda iz kojeg kuta što muči i muškarce, a o dlakama (višku ili manjku) mogle bi se pisati knjige.

Sve u svemu, spolovi ipak nisu toliko različiti ....

08.03.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh