« Seks
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
ZAPAMTITE

Kako uvijek doživjeti orgazam

Znate onu prijateljicu koja mrtva hladna ispali kako još nikad nije doživjela seks bez orgazma? E, pa to možete i vi uz ove savjete

Orgazam svaki put? Mougće je :)
Orgazam svaki put? Mougće je :) (Arhiva)
Više o

žene

,

savjeti

,

orgazam

,

trikovi

,

redoviti orgazmi

Kako neke žene mogu doživljavati orgazme gotovo redovito, dok se druge muče s tim? Seksolozi su se posvetili toj temi i došli do par ključnih stvari koje žene trebaju raditi kako bi dolazile do vrhunca što češće.

Za početak, važna je redovita masturbacija iz jednostavnog razloga - na taj način upoznajete svoje tijelo i znate sve što vas uzbuđuje. Nakon toga je jednostavno partneru objasniti što treba raditi, verbalno i neverbalno, kako biste došle do vrhunca.

>> Ženski orgazam aktivira čak 30 centara u mozgu >>

Uz to, posvećujte pažnju svom klitorisu jer većini žena treba stimulacija na tom mjestu kako bi došle do orgazma. Bilo da ga partner stimulira ili koristite poze u kojima je i klitoris u igri, užitak je zagarantiran.

Iskusne žene znaju pravu vrijednost predigre i napravit će sve da ona traje dovoljno dugo kako bi se uzbudile. Iako čvrstih pravila nema, predigra bi trebala trajati dvadesetak minuta za postizanje idealne razine uzbuđenosti da se tijekom penetracije doživi orgazam. 

>> Postoji samo jedan ženski orgazam? >>

Još jedna bitna napomena - žene koje često doživljavaju orgazme nisu opterećene postizanjem vrhunca, već jednostavno uživaju u seksu. Takva opuštenost upravo u najvećem broju slučajeva dovodi do orgazma. 

07.03.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh