« Seks
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
HE HE

Seks iz snova svake večeri

Mislite li da je naslov nemoguć? Nije, ako slušate savjete Tracy Cox koja tvrdi da se svaki seks može i mora poboljšati

Ne dozvolite da vas male svađe ometu
Ne dozvolite da vas male svađe ometu (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

savjeti

,

dobar seks

,

najbolji seks

Seks se ne razlikuje puno od ostalih stvari u životu, kaže Tracy Cox, guru seksa, pa je i u tom segmentu lako upasti u rutinu. Kako to spriječiti ili prekinuti?

Jednostavno, napišite prvo listu stvari koje volite raditi u seksu, nakon nje listu od pet stvari koje nikad niste isprobali a željeli biste i zatim počnite eksperimentirati. 

Kad isprobate svih deset novotarija (pet vaših, pet partnerovih), velika je vjerojatnost da će vam se tri do četiri toliko svidjeti da ćete ih početi redovno raditi i vratiti zabavu među plahte.

Nekad su problemi drugačije prirode, recimo, kad partneri žele različite vrste seksa. Primjerice, žena je željna romantičnog seksa, dok je muškarac zainteresiran za divlji, strastveni seks. Nema potrebe za natjecanjem i pokazivanjem moći, dobro je seksati se na razne načine, pa prilagodite svoje želje prilikama i mogućnostima. 

Najgora stvar koju možete napraviti je da se durite iz nekog razloga na partnera pa odbijate seks. U takvim situacijama nužno je odmah rasčistiti sve nesporazume i prijepore razgovorom, a nakon toga je velika šansa za jedan dobar pomirbeni seks.

12.03.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh