« Seks
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
SEXYYY

Što sve uzbuđuje muškarce

Istraživanje portala iVillage.com dalo je neke prilično neočekivane odgovore na ovo pitanje

Nema stereotipa, definitivno :)
Nema stereotipa, definitivno :) (Shutterstock)
Više o

seks

,

sexy izgled

,

seksualno uzbuđenje

,

seksualni fetiši

Ako mislite da je dovoljno nabaciti seksi minicu, štiklice i crne čarape, sve upotpuniti dubljim dekolteom i svijet je vaš, varate se. Istraživanje lifestyle portala iVillage.com pokazalo je da muškarce jednako napaljuju i sasvim obične stvari.

Prema jednom od sudionika ispitivanja, njegova djevojka u donjem dijelu trenirke i običnoj majici, s kosom skupljenom u neuredni rep uzbuđuje ga puno više nego u situacijama kad se maksimalno sredi kako bi bila što privlačnija.

Da je hrana seksi znamo, no i sam proces kuhanja nekima je izuzetno privlačan. Sretnik koji se pali na svoju ženu koja se sva zacrveni dok kuha je stvarno sretnik jer ona o kuhanju nema pojma, no tako ga uzbudi da mu okus hrane postaje apsolutno nevažan.

Ima seksi pogleda, seksi osmijeha, a nekima je strašno seksi kad se suprotni spol neobuzdano veseli. Djevojka jednog ispitanika skakuće s noge na nogu i vitla rukama kao luda, uz smiješne izraze lica. Njegovi prijatelji ponekad pomisle da je luda, no ovaj lik misli da je opako seksi.

Da ne bi popljuvali sređivanje do kraja, vrijedi spomenuti i tipa koji se pali na svoju djevojku tijekom spremanja za izlazak. Oblačenje, češljanje i šminkanje njemu je puno više seksi nego konačan rezultat ili skidanje svega toga nakon izlaska.

26.02.2012. 22:00:14
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Kućna dostava Zagreb
    27.02.2012. 00:12
    Što fali donjem dijelu trenirke ili tajcama, pa to se skinem potezom ruke i eto nas na podu!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh