« Žene
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
WOW!! :)

Što sve rade zaljubljeni muškarci

Dobar znak zaljubljenosti kad dođe u vaš stan koji je jako zagrijan, a on sjedi dobro obučen i ne prigovara, nego šutke trpi i znoji se

Zaljubljen muškarac je najbolji muškarac :)
Zaljubljen muškarac je najbolji muškarac :) (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

muškarci

,

zaljubljen muškarac

Zaljubljen muškarac najbolji je muškarac, reći će vam svaka iskusnija žena, jer je u stanju napraviti razne stvari kako bi privukao pažnju osobe koja mu je obuzela misli, ali jednako tako će trpjeti neke stvari koje ne bi nikada da nije zaljubljen u svoju partnericu.

>> Kako se seksaju zaljubljeni muškarci >>

Stvarno zaljubljen muškarac neće se naljutiti kad kažete za nekog drugog muškarca da je zgodan - samo će okrenuti očima i praviti se kao da to niste rekli.

Primjerice, savršen znak zaljubljenosti jest kad dođe u vaš stan koji je jako zagrijan, a on sjedi dobro obučen i ne prigovara, nego šutke trpi i znoji se. No, pritom neće propustiti priliku da vam namjesti svu elektroniku u kući i pokaže vam sve što niste znali, a mogli ste koristiti.

>> Kako se zapravo muškarci zaljubljuju >>

Koliko znamo, muškarci, osim rijetkih iznimki, ne vole spajati ljude, to im je gnjavaža i poslije se osjećaju grozno ako nešto krene u krivom smjeru, no kad podrži vašu ideju spajanja njegovog frenda i vaše frendice, mora biti zaljubljen preko ušiju.

>> Kako muškarci znaju da su zaljubljeni >>

Tek toliko da znate za kraj - najbolja potvrda zaljubljenosti jest - piše vam poruke. To muškarci pri zdravoj pameti ne rade - barem tako kažu ...

07.11.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh