« Život
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
DA ZNATE :)

Što selfie otkriva o karakteru

Kut iz kojeg obično snimate selfie govori dosta o vašem karakteru, tvrde stručnjaci za ljudsko ponašanje uz nekoliko jednostavnih primjera

Kako vi snimate selfie?
Kako vi snimate selfie? (Arhiva)
Više o

karakter

,

selfie

,

snimanje selfieja

,

kut snimanja

Selfie je prije dvije godine bio riječ godine, a društvene mreže su oduševljeno prihvatile ovaj trend slavljenja svog ega, iako je osnovna ideja zapravo bila sasvim u redu - smartphonei su omogućili snimanje samog sebe na nekoj lokaciji, što je s fotoaparatima bilo jako teško dobro napraviti. 

No, u toj poplavi selfieja stručnjaci za ljudsko ponašanje snašli su se kao ribe u vodi i počeli analizirati karakterne osobine ljudi temeljem kuta snimanja i izraza lica.

Tako tvrde da su oni koji selfieje snimaju ispod razine lica prilagodljive osobe koje će se uspješno snaći u svakoj situaciji, dok su oni koji to rade na javnim mjestima iskrene osobe koje ništa ne skrivaju.

Osmijeh i sretan izraz lica na selfieju govore da se radi o susretljivoj i dobronamjernoj osobi, a tajna otkrivanja karaktera je vrlo jednostavna - selfie snimamo sami i tek kad smo zadovoljni s onim što vidimo okidamo, tako da smo puno prirodniji nego kad nas snima netko drugi.

Kako vi snimate selfie?

08.07.2015. 13:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh