« Žene
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Što se nikad ne govori o vezi

Mnogi od nas imaju potrebu ispričati sve probleme svojim prijateljima, ali stručnjaci smatraju da to nije dobro

O ovome se ne govori nikome
O ovome se ne govori nikome (Arhiva)
Više o

prijatelji

,

veza

,

tajne

Prijatelji su nam nužni i potrebni za zdrav i normalan život, pa nije čudo da svojim najbližim prijateljima često otkrivamo tajne koje ne bismo nikome drugome.

No, postoji nekoliko stvari koje jednostavno ne smijemo dijeliti ni sa kime, a već pogađate da se radi o nekim tajnama iz naše veze.

Neugodnjaci - blamaže vašeg partnera kojima ste svjedočili samo vi trebaju ostati tajna za ostatak svijeta, jer tu se radi o poštovanju i podršci ... ako toga prema partneru nemate, partner vam također ne treba.

Privatne informacije - ako vas partner zamoli da nešto ostane među vama, ma što to bilo, tako jednostavno mora biti. Iznimaka gotovo da i nema, osim ako se ne radi o nekim stvarno groznim stvarima koje ugrožavaju tuđe živote.

Seksualne fantazije - ne vaše, o tome raspredajte s prijateljima/cama do mile volje, no partnerove zadržite samo za sebe.

Svađe - posebno mislimo na obitelj partnera, jer bez obzira na to što sigurno postoji neki član njegove/njene obitelji s kojim se ne slažemo, o tim se nesuglasicama ne govori nikome kako partner ne bi saznao da o tome govorimo unaokolo.

30.11.2016. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh